© @romeestrijd

Pakkeliste: Dette tar du med deg på storbyferie

Skal du på tilbringe sommeren i London, Milano, New York eller en annen storby? Vi viser deg hva du bør pakke med deg i kofferten!

Blir det storby i stedet for strandferie i år? Da bør du i så fall stikke designerbutikkene og gjøre noen skikkelige kupp, spesielt nå som salget har startet.

Det viktigste å tenke på når man skal på en storbytur er at det blir mye trasking i varmen, spesielt hvis du vil oppleve de skjulte restaurantene og barene. Derfor er det aller viktigste og fundamentale et par flate og behagelige sko. Ingenting ødelegger en storbyferie fortere enn gnagsår. Ta med et par du kan bruke til jeans, sommerkjoler og shorts. Pakk også med et par stiletter du kan bruke til ulike antrekk. Med i kofferten bør du også ha en kjole, veske som kan henge over skulderen og en jakke til de kjølige kveldene. 

Skal du på strandferie? Her er våre beste pakketips!

Når du først skal til en storby er det ekstra gøy å sikre seg de designerplaggene du ikke får tak i her i Norge. Skriv en liten liste på hva du trenger, så sparer du garderoben for masse skrot som aldri blir brukt. Pass også på å ha litt plass i kofferten til kuppene du finner på reisen. Og skal du til Stockholm, må du huske å stikke innom den nyåpnede Chanel-butikken.

I vesken bør du legge i en fuktspray til ansiktet for å unngå tørr hud, håndkrem og en leppestift som passer til alt. God tur!

Endelig har salget startet: Her er luksusplaggene du bør kjøpe!

Kanskje du også er interessert i...