Pakkeliste: Dette tar du med deg på strandferie

Skal du feriere langs den franske kysten eller slappe av på en øde strand? Vi viser deg hva du bør pakke i kofferten!

Kroppen er strandklar og sommergarderoben er funnet frem. Nå gjelder det bare å pakke feriekofferten. Noen synes det er kjempe gøy, mens andre hater det, men feriekofferten må planlegges, og med et par smarte triks unngår du en overfylt koffert. 

Start med å finne frem noen klassiske plagg som passer til alt, og kan brukes med ulike antrekk. Som for eksempel den elegante sommerkjolen som kan brukes på strand og fest, en feminin bikini som fremhever brunfargen, en blafrende solhatt som passer til de varmeste dagene på stranda og et luksuriøst smykke som pent kan henge rundt halsen. Velger du i tillegg å ta med badedrakt kan denne også fungere som body på kveldstid. Pakk også med et par flate sandaler, som akkurat er fine nok til å kunne brukes på fest, for et velkjent problem i varme strøk er svulne og hovne føtter. Vær realistisk og la de skyhøye pumpsene stå hjemme. Om du trenger å ha med deg fler par bør du ta på deg det tyngste paret på flyet. 

Svetter du mye i ansiktet om sommeren? Da bør du prøve disse produktene!

Husk også at sydentemperaturen kan synke på kvelden, derfor er det lurt å pakke med seg en tynn jakke eller en genser som passer alle antrekkene.

Et tips kan være å planlegge antrekkene før du pakker ned klærne. Det sparer deg for masse vekt. Og rull klærne dine i stedet for å brette. Da sparer du både plass og undøvendige rynker på klærne.  Ja vel, så høres det litt kjedelig ut – men idiotsikre lister er nøkkelen til en stressfri ferie! Husk også å fylle Spotify-listen, men om du er glad i å lese på stranda er dette bøkene fashionistaene leser. 

Skal du bli i Norge i sommer? Da bør du ta turen hit! 

Kanskje du også er interessert i...