© By Malina

De peneste brudekjolene på budsjett

Du behøver ikke sprenge bryllupsbudsjettet på en brudekjole. Vi har samlet flotte og billige brudekjoler til din store dag.

Hva koster en billig brudekjole?

Du kan finne brudekjoler for bokstavelig talt ethvert budsjett – fra en billigere brukt eller vintage brudekjole, som koster noen hundre kroner, til designerkjoler med en pris på mange tusen kroner.

Er budsjettet til den store dagen litt stramt, kan du med god samvittighet gå for en rimeligere brudekjole, slik at du har mer penger til andre ting - som for eksempel et par flotte brudesko eller vakre smykker som matcher forlovelsesringen.

Er du imidlertid bryllupsgjest? Vi har samlet 50 vakre kjoler til bryllupsgjesten her

Hvor kan man kjøpe en billig brudekjole?

Det opplagte stedet å kjøpe brudekjole er fra dedikerte brudekjolebutikker, som lager brudekjoler i alle lengder, farger og fasonger. Det kan imidlertid ofte være en dyr fornøyelse å kjøpe brudekjolen på disse stedene, og derfor er det lurt å søke i flere ulike nettbutikker og fysiske butikker, hvor du kan være heldig å finne en fin (og budsjettvennlig) kjole for din store dag. Det er ingen som sier at en brudekjole trenger å være fra en bestemt brudekjolebutikk – en fin, hvit kjole fra en vintage- eller high street-butikk kan også være en brudekjole verdig.

Skal du snart gifte deg, har vi samlet de aller fineste og billige brudekjolene her – fra korte brudekjoler, til vintage brudekjoler og brudekjoler med ermer.

Vintage brudekjole

Ønsker du en kjole som ikke kan kjøpes hvor som helst, er en vintage brudekjole veien å gå. Resirkulerte og vintage brudekjoler er ikke bare unike – det er også bra for både miljøet og ofte bankkontoen din når du handler brukt, og du kan være så heldig å finne en billig brudekjole som faller i smak.

Så spørsmålet er: Hvor kan du kjøpe en vintage brudekjole? Det kan være litt vanskeligere å finne den perfekte billige vintage brudekjolen, da du må vite hvor du skal lete. Du kan for eksempel besøke de mange vintagebutikkene som finnes rundt omkring, og et godt tips er å dra inn til de litt større byene - der er ofte utvalget en smule større. Eventuelt kan man også være heldig å finne bruktskatter både på Finn.no eller Tise.

Brudekjoler under 1000 kroner

Brudekjoler under 2000 kroner

Brudekjoler under 4000 kroner