Skjønnhet

Costume har Norges fineste lesere og i vår seksjon om skjønnhet hjelper vi med å gjøre deg ekstra skjønn. Vi skriver nemlig om skjønnhet i all verdens former. Få gode råd og inspirasjon til finere hår, øyenbryn, makeup, parfymer, hud- og ansiktspleie og mange andre ting. I tillegg får du alt det nyeste fra de store merkene innenfor kosmetikk og skjønnhetspleie: Chanel, Glossier, Yves Rocher, Avené, L’Oréal Paris, Tromborg, Marc Jacobs, Clarins blant mange andre. Vi gir deg også mange gode skjønnhetstips og guides til hvordan du for eksempel holder huden vakker gjennom hele vinteren eller hvordan du enkelt skaper de fineste bølgene i håret. Vi er alltid oppdatert på de nyeste skjønnhetsproduktene – og det samme er du når først du har besøkt Costume.no.

På med sminken

Her på Costume.no elsker vi makeup. Vi skriver om alt fra de nyeste og mest hypede merkene til hvilke maskaraer som er de beste på markedet. Vi hjelper deg også når du er i tvil om hvilken foundation du skal velge for å booste din skjønnhet. På Costume.no skriver vi om alt som har med skjønnhet å gjøre og vi deler også alle våre beste tips og triks.

Flotte og enkle frisyrer

Trenger du inspirasjon til hvordan du enkelt kan style håret og dermed booste skjønnheten din? Eller vurderer du å teste ut en ny og frisk frisyre? På Costume.no finner du hjelp til alt det du lurer på. Det handler om deg og din skjønnhet. Du kan også få gode tips og triks til hvordan du best tar vare på hodebunnen din, får mer volum eller holder hårtuppene dine sunne og friske.

Den beste hudpleien til din hud

Det er en god ide å ha en hudpleierutine som tar din hudtype til betraktning. For eksempel kan du enten ha en type hud som tåler en dermaroller, eller som er alt for sart til en dermaroller. Hvis du er i tvil, så er det hjelp å hente her. Vi har nemlig laget en guide, som gir deg svar på om du er klar for en dermaroller. En av de hudproblemene som mange av oss sikkert føler på er store porer. På Costume.no guider vi deg til, hvordan du kan minske porene med den riktige hudpleien, så din skjønnhet kan komme på topp. Uansett om det gjelder dermaroller, porer eller noe helt annet så har vi svaret til deg. Ja, du kan finne alt om skjønnhet her.