Hår

Er håret ditt umulig eller vil du bare prøve noe nytt til helgens fest? Så er Costume.no her for å hjelpe deg. Vi guider deg til det håret og den frisyren som trender akkurat nå. Vi deler også tips og triks som kan redde selv din verste hårdag. Vi skriver om hårprodukter som for eksempel sjampo, balsam, hårserum, håroljer og hårkurer fra kjente merker som L’Oréal, Kérastase og Schwarzkopf til Milk_shake, Redken og HH Simonsen.

Spice opp frisyren din

Hos Costume er vi eksperter i hårguides – uansett om det dreier seg om hverdags- eller festfrisyrer. Her gir vi deg for eksempel en oversikt over hvordan håret ditt skal se ut i år. Og dersom skal du til fest i helgen, hjelper Costume deg også med å finne den perfekte frisyren. Og nei det trenger faktisk ikke være spesielt vanskelig, noe som disse fire frisyrene illustrerer.

Hvor blir du klippet?

Det kan være litt av en jungel når man skal navigere seg i det store utvalget av hårprodukter. Her på Costume.no skriver vi om og tester det meste. Her kan du for eksempel lese om de beste hårkurene, teste ut hvor sunt håret ditt egentlig er og knekke koden til langt og vakkert hår. Få det absolutt flotteste håret ved å holde deg oppdatert på Costume.no.