© Bjarke Johansen

Nytt magasin i salg nå: COSTUME Bryllup

COSTUMEs første Bryllupsmagasin er ute nå! Et magasin proppfullt med inspirasjon fra de mest fantastiske bryllupene, trender fra catwalken og våre beste beautytips.

Som sjefredaktør er det en stor glede å ønske deg velkommen til COSTUME Bryllup!

Vi elsker alt ved bryllup. Det er verdens fineste fest. En feiring av kjærligheten som er høytidelig, vakker og like unik – hver eneste gang.

COSTUME Bryllup er et magasin proppfullt med inspirasjon fra de mest fantastiske bryllupene, trender fra catwalken og våre beste beautytips.

Fra et moteperspektiv er dette også dagen du ønsker å skinne aller mest. Men hva er din drømmekjole? Eller kanskje er det noe annet – en dress? Jumpsuit? Og hvordan skal du ha håret? Sminken? Hvilke smykker og sko? Mulighetene er uendelige, og enhver brud (og gjest!) trenger ideer.

Her får du noen smakeprøver på det nye COSTUME bryllup som er i salg nå.

Enten du er brud selv eller er invitert i et av sommerens drømmebryllup. La deg inspirere av sesongens nyheter, og gå for den stilen som passer deg best.

Romantikk i Venezia, Lofoten, Mallorca, Cádiz og Tourrettes-Sur-Loup. Møt fem bruder, og la deg inspirere av deres fantastiske bryllup.

Runaway bride. La deg inspirere av den kule moteserien vi har fotografert i Italia, hvor vi zoomer inn på trendene for brud.

Er det én dag man har lyst til å skinne ekstra, så er det på bryllupsdagen. Her er produktene som passer den vordende brud, eller gjest, perfekt.

Ingen brud uten full glam! Vi har tatt en prat med to av Norges fremste på hår og makeup om hva som kreves den store dagen for å se ut som en million dollar.

COSTUME Bryllup er i butikkhyllene nå. God fornøyelse!

Kine B. Hartz, sjefredaktør