© Tiril Gotor Molvær

BLI MED COSTUME PÅ OSLOS KULESTE FESTIVAL!

Kjøper du billett i løpet av de neste 48 timene får du 20% på billetter til festivalen PIPfest i Oslo ved å følge Costumes link her.

Festivalsommeren nærmer seg, og 15. juni går startskuddet for Costume sitt årlige festival-høydepunkt – Piknik i parken, også kjent som PIPfest. Vi er som vanlig tilstede når PIPfest går av stabelen i Sofienbergparken på Grünerløkka i Oslo tre dager til ende den 15-18. juni.

Øverst på plakaten troner favoritter som alt-J, The 1975, Phoenix, Tove Lo, Ben Howard, Christine and The Queens, Briskeby og Veronica Maggio, men det er ikke bare musikken som står i fokus når den lille, men likevel store Oslo-festivalen går av stabelen: I år kan du oppleve langt mer enn å se dine favoritt artister på scenen.

Festivalen kommer til å fylle parken med kurs i bobler og blomsterkranser, mat, silent disco, kunst, shopping, gatemat og motefest – I tillegg til alle de fantastiske konsertene.

Det viktigste for PIPfest har alltid vært å skape en magisk og koselig stemning i parken samt presentere det nye favorittbandet du ikke kjente til enda.

Sammen med tusenvis av publikummere, en fantastisk artist bukett, vil som alltid Costume være til stede i Sofienbergparken med et eget event lørdagen. Kom innom teltet vårt og få noe friskt i glasset. Vi lover god stemning og overraskelser!

Følg denne linken for COSTUMES rabatt på billetter til PIPfest