Costume x Pipfest: Se bildene fra festivalen

I helgen var det igjen duket for årets store Pipfest. Vi viser deg antrekkene og hårmoten som preget sommerens deiligste festival.

© Maria Rogersdotter
© Maria Rogersdotter

Costume x Pipfest

Byfestivalen PiPfest har befestet sin posisjon med fremadstormede bookinger, kul stemning, kunstneriske innslag, god mat og en avslappet atmosfære.

Costume har hatt et samarbeid med PiPfest siden starten, og var igjen på plass lørdag med goodiebags fylt med Costumes helt ferske sommerutgave + beauty produkter, stylingstasjon i regi av Adam og Eva og noe ekstra godt i glassene.

© Maria Rogersdotter
© Maria Rogersdotter
© Maria Rogersdotter

Adam og Eva med festivalhår

Det var Adam og Eva som i år sørget for at festivaldeltakerne fikk det kuleste håret til den store festdagen. Her kunne man flotte seg med vakre fletter og søtt tilbehør - selvfølgelig ved hjelp av Adam og Evas nye stylingserie – Adam og Eva på flaske».

© Maria Rogersdotter

Store artistnavn

I år kunne dessuten publikum nyte god musikk fra store artister som blant annet Busta Rhymes, The 1975, Veronica Maggio, Tove Lo og The Cardigans.

Michelle Ullestad, Sondre Lerche og EKKSTACY var også blant de som sørget for en fantastisk festivalstemning i finværet.

Tusen takk til alle som tok turen forbi COSTUME-teltet på lørdagen - Vi gleder oss allerede til neste år.

© Maria Rogersdotter