Denne nyheten fra Mercedes-Benz er langt mer enn bare et fremkomstmiddel

Nye EQE SUV fra Mercedes-Benz oser av luksus, med sin dynamiske silhuett og sitt rene design.

Under COSTUME Awards i august er det langt fra tilfeldig hvilken bil som frakter årets statuetter, glamorøse kjoler og vakre gjester, til og fra årets store motefest. Nye EQE SUV fra Mercedes-Benz er det siste tilskuddet i den helelektriske stammen til det ledende bilmerket. Denne modellen oppfyller alt vi ønsker i en bil: Utsøkt kvalitet, lekkert design, god plass til alt vi ønsker å pakke med oss og det beste innen ny teknologi.

I bilen sitter vi mer komfortabelt enn noen gang tidligere, i den generøse kupeen som er helt perfekt, uavhengig om den skal romme kvinner i store kjoler med fjær eller hele familien på tur. Ja, takk, begge deler, sier vi!

Mercedes-Benz EQE SUV er en fullkommen familiebil, med et heldigitalt førermiljø, som gjør kjøreturen behagelig og lettvint. Bilens rekkevidde er opptil 552 km og bagasjerommet tar 580 liter. Bilen blir med andre ord med på mange ferieturer i årene som kommer.

Så er det opp til hver enkelt hva familie er for deg, for denne familiebilen fra Mercedes-Benz har plass til alle. Under COSTUME Awards frakter bilen motefamilien vår, på en lørdag alene i byen fyller det store bagasjerommet med retail-familien vår og som den ultimate hverdagshelten har Mercedes-Benz-nyheten plass til hele kjernefamilien – og alle dens aktiviteter. Like god i en travel hverdag, som til bilturen i ferien. En fullkommen familiebil – som tar bilturene til et nytt nivå. For når det kommer til familie, er kun det beste godt nok.

Nå kan du også ta med deg familien ned til Aker Brygge, hvor dere kan se EQE SUV fra Mercedes-Benz utstilt fra 15. august til 3. september. Her kan dere bli bedre kjent med den nye helelektriske Mercedes-Benz-modellen og fantasere om alle familieturene denne bilen kan ta dere med på. Fra kjøreturer i Europa i sommerferien, treninger eller til å kjøre ungdommen med venner til sine første fester.

Og har du litt tid alene? Da kan du gjøre som Samantha Jones gjør med sin Mercedes-Benz i Sex and the City-filmen: Ta den med på en real shoppingrunde, hvor det store bagasjerommet blir fylt opp med poser fra favorittbutikkene dine.

Mye har skjedd med teknologien siden den gang, men det er ingen tvil om at Mercedes-Benz fremdeles er det ledende bilmerket. Med EQE SUV får vi oppleve det beste innen ny teknologi, god komfort for hele familie og en innovativ estetikk, som setter nye standarder for designspråket til elektrisk mobilitet. Dette er bilen vi snur oss etter!

For mer informasjon om Mercedes-Benz EQE SUV, besøk hjemmesiden her.