Den ultimate pakkelisten til vinterferien

Er du en av de som skal reise i julen? Vi har skreddersydd en liste over de nødvendigste tingene til kofferten din.

23. februar 2018 av Alexandra Sætran

Tenk praktisk og en koffert med få kilo. Når man reiser på fjellet er noe av det verste å dra rundt på tung bagasje - derfor bør man også tenke over hva man pakker i reisevesken. Tenk på ulike kombinasjoner å bruke plaggene på, så slipper du å pakke ned halve garderoben. En sort kjole kan for eksempel brukes både på dagtid og på fest, og kan styles opp og ned av ulike sko og diverse tilbehør. 

Fikk du med deg: Den ultimate guiden til festsesongen

Storbyferie

Når man pakker til storby er noe av det viktigste du pakker ned fottøyet. Ofte byr storbyferie på mange timer med byvandring. Juleferie i storbyen betyr også selskaper og fester, så man bør også tenke på antrekk på lik linje med komfortable sko. Sørg for å pakke med deg en ytterjakke som ser pen ut, både til middag og på shopping. Vesken bør romme det viktigste, som lommebok og mobil - og et par statement-øredobber løfter antrekket uansett hva du måtte velge. En sort kjole fungerer alltid, men kanskje du skulle gått for en i gull i år?

Øredobber fra Céline, ca 6.000 kroner
Kåpe med fuskepels fra Zara, 1.295 kroner
Veske fra PB1001, 4,800 kroner

Sol og strand

Er det varmegrader og solkrem som står for tur, er det desto lettere å pakke feriekofferten. Tenk omslagskjoler som kan brukes både på stranden og med et par høye hæler til kvelden, skjørt som kan brukes over badedrakten og til festmiddagen samt kule strandvesker. Under høytiden er det lov å pynte seg ekstra, selv på stranden. Pakk derfor med et par fine øredobber, spenner til håret og minimalistiske smykker som er fin til bikinien eller badedrakten.

Veske fra Muzungu Sisters, 3.000 kroner
Badedrakt fra H&M Trend, 299 kroner
Kjole fra Ganni, 1.999 kroner
Sandaler fra Zara, 349 kroner

Skiferie

Klar for hytta eller høyfjellhotell? Da blir nok kofferten hakket fullere enn om Mexico sto for tur.  Pakk tykke strikkeplagg, ullundertøy, skiklær og varme sko. Ha også med en god bok, deilig julemusikk som du kan høre på om kveldene og koseklær i kashmir. 

Sett fra Perfect Moment, fra 4.500 kroner (de har også flust med kule dresser!)
Ullundertøy fra Pierre Robert, 349 kroner
Søte støvletter med mykt ull fra Billi Bi, 2.195 kroner
Bok 'Blå' av Maja Lunde, 332 kroner

Seneste

Kanskje du også er interessert i...