© Anna Stokland / Produsentene

Den ultimate pakkelisten til ferie i vinter

Skal du ut og reise i vinter? Enten du skal til en storby, stranden eller fjellet har vi skreddersydd en liste over de nødvendigste tingene til kofferten din.

Et godt tips når man skal ut og reise er å tenke praktisk og pakke en koffert med få kilo. Når man reiser er noe av det verste å dra rundt på tung bagasje - derfor bør man også tenke over hva man pakker i reisevesken. Tenk på ulike kombinasjoner å bruke plaggene på, så slipper du å pakke ned halve garderoben. En sort kjole kan for eksempel brukes både på dagtid og på fest, og kan styles opp og ned av ulike sko og diverse tilbehør.

Enten du skal på storbyferie, på skiferie eller til varmere strøk i vinter har vi samlet våre feriefavoritter her.

Fikk du med deg? Slik styler du den lille sorte

Storbyferie

Når man pakker til storby er noe av det viktigste du pakker ned fottøyet. Ofte byr storbyferie på mange timer med byvandring.

Ferie i storbyen betyr også ofte at man spiser ute til lunsj eller middag, da vil man gjerne føle seg litt ekstra fin. Sørg for å pakke med deg en ytterjakke som ser pen ut til både shopping og middag. Vesken bør romme det viktigste, som lommebok og mobil - og et par statement-øredobber løfter antrekket uansett hva du måtte velge.

Kåpe fra & Other Stories, 2.300 kr // Øredobber fra Sophie Bille Brahe, ca 13.000 kroner // Veske fra Zara, 999 kr

Sol og strand

Er det varmegrader og solkrem som står for tur, er det desto lettere å pakke feriekofferten. Tenk omslagskjoler som kan brukes både på stranden og med et par høye hæler til kvelden, skjørt som kan brukes over badedrakten og til festmiddagen samt kule strandvesker. Pakk med et par fine øredobber, spenner til håret og minimalistiske smykker som er fine til både stranden og fine middager på kvelden.

Veske fra &otherstories, 590 kr
Badedrakt fra Filippa K, 900 kroner
Skjørt fra Isabel Marant Ètoile 1.999 kroner
Sandaler fra River Island hos zalando.no, 479 kroner

Skiferie

Klar for hytta eller høyfjellhotell? Da blir nok kofferten hakket fullere enn om Mexico sto for tur. Pakk tykke strikkeplagg, ullundertøy, skiklær og varme sko. Ha også med en god bok, som du kan kose deg med om kveldene og koseklær i kashmir.

Dunjakke fra Kjus, 5.999 kr // Ski bukse fra Perfect Moment, ca 3.735 kroner (de har også flust med kule dresser!) // Bok "12 regler for livet" av Jordan B. Peterson, 199 kr // Genser i merino ull fra Perfect Moment, ca 2.260 kr // Sko fra Ganni, 2.885 kr