Chrissy Teigen
© Chrissy Teigen_Instagram

Nå sjokkerer hun igjen!

Den nybakte moren Chrissy Teigen deler mer enn bare modellbilder!

Strekkmerker? Ingen problem, spør bare Chrissy Teigen.

Bildedelingstjenesten Instagram og Snapchat er blitt nåtidens beste visittkort for supermodeller som vil markedsføre seg selv, men kule Chrissy Teigen viser mer enn bare lange modellbein og krøller. Nylig delte den nybakte moren et bilde på Snapchat der hun viser strekkmerkene sine – med en tekst som lød "LOL my tights have tributaries", der hun sammenligner strekkmerkene med en samling innsjøer.

Fikk du med deg: Disse «usunne» matvarene er sunnere enn du kanskje tror.

Liknende stunt ble gjort ifjor da hun postet et bildet av lårene sine (bildet til venstre), og tillegg oppfordret andre til å gjøre det samme, og bruke hashtaggen «loveyourlines». Så langt har i underkant 21.000 bilder blitt delt, og med åpenhet rundt kropp bidrar hun forhåpentligvis til et kroppsideal som er litt mer avslappet og mindre retusjert.

Norskættede Chrissy Teigen fikk sitt gjennombrudd da hun prydet det legendariske magasinet Sports Illustrated, og mange kjenner henne som en av englene fra Victoria’s Secret show. Men mest er hun kjent som den vakre kona til artist John Legend. Hennes sans for humor og selvironi er i ferd med bli Chrissy’s beste trekk. Modellen elsker mat med kalorier, og ga nylig ut kokeboken «Cravings» som er utsolgt over alt.

Vi i Costume elsker sunnhet, bli inspirert HER!