© Anna Stokland og produsentene

7 vårfine solbriller

Tiden vi har ventet på er her! Vi har plukket ut våre 7 favoritter til nesetippen.

Cateye og havana-mønster er et must om sommeren. Utrykket er klassisk, noe som betyr at det passer til både finstasen og i hverdagen. Brillemodellen er fast inventar på nesetippen til it-jenter som Olivia Palermo, Olsen-tvillingene og Alexa Chung.

Cateye fra Quay, 479 kroner

Weekday har nå sluppet sin aller første solbrillekolleksjon, og samtlige av modellene er råkule! I kolleksjonen er det 8 ulike modeller og prisene starter på 150 kroner.

Grønne solbriller fra Weekday, 150 kroner

Fargede glass er i vinden i år, og var å se på catwalken til blant annet Acne Studios, Louis Vuitton og Gucci. Stjerner som Gigi Hadid og Rihanna har allerede kastet seg over trenden - og nå har den endelig landet i kjedebutikkene.

Runde briller fra H&M, 99 kroner

Hvis du ønsker å gå for et mer sporty og røffere preg, er denne modellen midt i blinken. Den horisontale linjen over gjør at utrykket blir hakket strengere, samtidig som den har en slags aviator-form.

Briller i mønster fra Bikbok, 79,90 kroner

De klassiske pilotbrillene går (heldigvis) aldri av moten, og passer til alle tilstelninger - til og med bunaden på 17.mai.

Pilotbriller fra Zara, 169 kroner

Den runde 70-tallsformen var også mye å se under moteukene denne sesongen. Phillip Lim, Coach og Armani var alle fan av den ovale formen, satt sammen med ekstra tykk ramme av plastikk.

Solbriller fra Mango, 169 kroner

Leste du? Maria Menas beste hårtips

Oversized briller ble sett hos både Gucci, Loewe og Michael Kors - og har vært i motebildet en god stund nå. Det ser ikke ut som trenden forsvinner med det første, da brillene er å se i samtlige butikker om dagen. De fargede glassene gir modellen et sporty utrykk.

Store solbriller fra Gina Tricot, 79 kroner

Fikk du med deg: 15 feminine kjoler til 17.mai-feiringen