COSTUME AWARDS 2018: Dette er Årets best kledde mann

De fleste kjenner han kanskje som Penetrator-Chris i serien SKAM, men Herman Tømmeraas kan mer enn skuespill!

25. januar 2018 av Redaksjonen

De fleste kjenner han kanskje som «Penetrator»-Chris i SKAM, men Herman Tømmeraas har likevel beholdt stjernestatusen oppe. Han har over 1 million følgere på Instagram, og legger daglig ut bilder - enten av selfies eller av kule antrekk.

Det er ikke uten grunn den unge skuespilleren har fått prisen for Årets best kledde mann. I tillegg til å være modell på fritiden, kan du hente inspirasjon fra antrekkene Herman publiserer. Passe streetstyle, passe tilbakelent og passe trendy. Han blir ofte sett i hettegenser og caps, og er fan av sneakers og bomberjakker. I et intervju med Zalando, røper han at han er fan og henter inspirasjon fra hip-hopmiljøet. Herman er i dag blitt et stilikon for athleisure-trenden, også utenfor Norges grenser.

© Stephen Butkus

«Man kan komme i de rareste klærne i hele verden. Uansett hva du går med. Om det er gamle klær, eller om det er feil tidsperiode. Hvis det er din egen stil, så blir det kult.» har han tidligere uttalt til Zalando.

For tiden er Herman å finne i militæret, noe han også deler med oss på Instagram. Vi håper å finne han på TV-skjermen igjen i nærmeste fremtid.

Gratulerer! 

Vil du se mer fra årets Costume Awards? Ta en titt på denne filmen, der vi undersøker hvordan man skal style seg for galla! 

Kanskje du også er interessert i...