Designers Remix åpner pop-up butikk

Designers Remix åpner pop up-butikk

Og overrasker med en bærekraftig kolleksjon under moteuken i København!

Den danske favoritten åpner sin første pop-up butikk i Oslo Sentrum. Til salgs vil du finne et utvalg fra Designers Remix' - høstkolleksjon, og unike plagg som aldri før har blitt vist.

”I pop-up butikken har jeg prøvd å skape en atmosfære som reflekterer høstkolleksjonen for 2017, hvor jeg i store deler har latt meg inspirere av materialer som plast, hardmetall og skum, som også er videreført i klærne mine.” forteller sjefdesigner Charlotte Eskildsen i en pressemelding.

Butikken står klar 14.august, og er innredet i harmoni med høstkolleksjonen til Charlotte. Interiøret er spesialdesignet for pop-up butikken, med et unikt konsept som aldri før har vært utviklet.

Charlotte Eskildsen kaster også på gjenbruksbølgen, og presenterer det nye bærekraftig-initiativet «Preloved Remix» under moteuken i København i høst. Disse plaggene kommer senere til å være til salgs i Designers Remix-butikkene rundt om i verden, og i pop up-butikken, som vil ligge i Øvre Slottsgate 18-20 i Oslo Sentrum.

25.august inviteres alle våre lesere til en eksklusiv åpning fra klokken 15.00 - 19.00, hvor det vil være mulig å kose seg i fantastisk stemning med deilige drinker.

Velkommen!

Sesongens Designers Remix-kolleksjon er akkurat passe feminin, med en herlig miks av tidlig 90-tall og skandinavisk minimalisme med detaljer som rysjer og volanger.