Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Kappe © Anna Stokland

Her er høstens mest elegante og lune yttertøy

I fjor dominerte den catwalken hos Chanel og i år hos Givenchy. Skal du være med på denne trenden?

Det er ikke første gang vi ser det klassiske og stilfulle plagget som er blant høstens og vinterens mest elegante yttertøy. Det er selvfølgelig capen det er snakk om.

Motehus som Givenchy og Burberry beviser denne sesongen at capen kan gi din høst- og vinterlook et chic og klassisk uttrykk.

De lange og oversized plaggene kommer ofte i ull og kasjmir og kan lukkes - og med dette vil den gi deg varme gjennom hele høsten og vinteren. Dersom du bare skal bruke capen som et tilbehør over skuldrene, kan den også kjøpes i kortere eller tynnere versjoner.

Burberry kappe © Anna Stokland
1 / 3

Burberry viser capen med klassiske ruter for en mer tidløs look. Gå etter en cape med en trenchcoat-lignende krage for et mer maskulint uttrykk.

Max Mara kappe © Anna Stokland
2 / 3

Hold varmen med en oversized, tykk cape som gjerne kan være litt lang, som hos Max Mara. Det kan være en god idé å ta på strømpebukser eller skinny jeans, slik at du ikke drukner i antrekket.

Givenchy kappe © Anna Stokland
3 / 3

Capen sees ofte i mørke og nedtonede høstfarger, men dersom du tør kan du også gå etter en fargerik versjon som denne fra Givenchy. Dersom du vil fremheve din figur som kontrast til det løse yttertøyet, kan du se etter en cape som er kort foran og lang bak

095adfa17f0c4d48bfe8d1587e61c9c6
Beige kappe
Sort kappe
Ternet kappe
Sort kappe
a83c7ee1215342b09aa280097ab4c805
download-2
bed2829f69174f36a63849ceb371eeaf-1