Disse sandalene står aller øverst på motejournalist Alexandra Sætrans ønskeliste

Alexandra Sætran gleder seg til å kunne gå i lette og lyse materialer nå som temperaturen stiger. Aller høyest på ønskelisten står et par sandaler som kan vare året ut.

Alexandras favoritter

Motejournalisten går etter tidløse klassikere når sommerens ønskelisten skal settes opp.

1 / 9

Badedrakt

– Jeg blir aldri lei kolleksjonene til Scampi, som år etter år frister med nydelige fargesammensetninger, bærekraftige mål og feminine snitt. I år går jeg for den lille sorte, som i tillegg kan styles med bukser og skjørt.

Badedrakt Scampi, 1 379 kr.

2 / 9

Kjole

Plagg som er luftige er noe jeg elsker så snart solen varmer ekstra. Denne kan jeg sprade rundt i fra morgen til kveld.

Rodebjer, 3 995 kr.

3 / 9

Shorts

– En av de største hypene denne sesongen er shortsen i dressvariant. Det kan jeg like! Jeg styler den aller helst med matchende jakke og en singlet.

Shorts Weekend Max Mara hos MatchesFashion. com, 1 560 kr.

4 / 9

Halskjede

– Den nye smykkekolleksjonen til norske Hasla er nydelig, og skiller seg virkelig ut. Jeg ønsker meg opptil flere ting, men starter med et smykke.

Smykke Hasla, 1 599 kr.

5 / 9

Tanktopp

– Den omdiskuterte tanktopp-trenden er tilbake, og jeg kan ikke annet enn å elske denne minimalistiske overdelen. Jeg håper likevel på å bli litt brunere på kroppen før jeg tar fatt på trenden.

Topp COS, 290 kr.

6 / 9

Parfyme

– Duften av bergamott, pasjonsfrukt og orientalske blomster – ja takk! Dessuten gjør flakongen seg på baderomshyllen i tillegg. Vinn-vinn!

Parfyme Gucci (Guilty Love Edition), 1 065 kr

7 / 9

Kåpe

– Skinn fortsetter i trendbildet, selv om været blir varmere. Jeg viker bort fra svart, som egentlig preger store deler av garderoben min. Denne kåpen kan leve til evig tid.

Kåpe BOSS, 7 699 kr.

8 / 9

Sandaler

– Gode og praktiske sandaler kommer godt med, både på ferien og gatelangs i Oslo. Disse modellene er perfekte sammen med en jeans eller en kjole.

Sandaler Arizona Love, 1 500 kr.

9 / 9

Stråveske

– Jeg er svak for stråvesker, og skulle egentlig ønske jeg kunne bruke dem året rundt. Selv om prisen er nokså stiv for en såpass liten veske, synes jeg denne passer perfekt blant veske samlingen min.

Veske Loewe hos MatchesFashion. com, 2 860 kr.