H&M åpner verdens største flaggskipbutikk i Oslo

En av verdens største H&M-flaggskipbutikker åpner i Oslo

Nå flytter motegiganten inn i nye lokaler midt i Karl Johans gate!

Etter 52 år i Norge, åpnes en av verdens største H&M-flaggskipbutikker på hele fem etasjer midt på Karl Johans gate. 

– I H&M skal vi overraske og inspirere kundene våre, og det gjør vi blant annet gjennom å by på helt unike handleopplevelser. Det er det denne nye butikken handler om, og vi er veldig stolte av å etablere en av verdens største flaggskipsbutikker her i Norge, sier Lucas Seifert, administrerende direktør i H&M Norge i en pressemelding.

Festkjoler: 5 måter å bruke den lille sorte på! 

Den nye flaggskipbutikken vil være på 4500 - 5000 kvadratmeter, og her vil du finne avdelinger til dame, herre, ungdom og barn, samt undertøy, accessoirer, kosmetikk og H&M Home. Det er lovt fantastisk innredning med en lysgård midt i bygget.

H&M åpner verdens største flaggskipbutikk i Oslo

Butikker åpner i Karl Johansgate 14 i Oslo Sentrum.

Historiske omgivelser

Butikken vil åpne i den gamle Wattgården fra 1858 som ligger i krysset mellom Karl Johans gate og Kirkegata. Bygget, som eies av AVA EiendomsPartner AS, har en svært spennende historie, og har tidligere huset hovedpostkontor, landets første universitet og Storting, og har blitt karakterisert som et av Karl Johans aller flotteste bygg. 

– Interessen for H&M i Norge har vært, og er enorm. Vi har vært på Karl Johans gate siden 1975, og når vi nå tar enda et skritt videre og åpner flaggskipsbutikk i en av Oslos flotteste historiske eiendommer, er det med tanke på kundene våre som inspirer oss hver eneste dag og vår vedvarende tro på det norske markedet, avslutter Seifert.

Byggestart er i januar 2018, og H&M sikter på å flytte inn i nye lokaler før jul 2018.

Kanskje du også er interessert i...