Her kan du gjøre nettkupp

Vi viser vei til 12 rimelige nettbutikker!

Rimelige nettbutikker
1 / 13

Rimelige nettbutikker

Internett flommer over av nettbutikker. Vi har plukket ut noen som tilbyr mote til en rimelig pris, der du lett kan gjøre kupp til en billig penge.

Husk at dersom du kjøper klær fra utlandet for over 200 kr, kommer moms og tollavgifter i tillegg.

Moms utgjør 25 % av prisen på varen, mens tollen utregnes ut i fra summen av varens verdi, frakt og eventuell forsikring.

Vesker, sko og smykker er imidlertid tollfrie.

American Apparel
2 / 13

American Apparel

Denne kleskjeden har slått seg opp med å tilby et hav av basisplagg. De har blant annet truser, sokker, shorts, bukser og gensere i alle regnbuens farger.

www.americanapparel.com

Urban Outfitters
3 / 13

Urban Outfitters

Er du på jakt etter vintage- eller militærinspirerte plagg, er Urban Outfitters nettbutikken for deg. Jeans, secondhand, tilbehør og nips bistår dine lyster og behov.

www.urbanoutfitters.com

Asos
4 / 13

Asos

Nettstedet www.asos.com er en gullgruve i rimelige kupp, se spesielt etter smykker og solbriller.

www.asos.com

Ellos
5 / 13

Ellos

Ellos virker veldig voksent ved første øyekast, men det er fullt mulig å gjøre kupp her. Sjekk ut skoutvalget for rimelige sneakers eller deres egne vri på trendplagg som baseball-jakken.

www.ellos.no

Kitson
6 / 13

Kitson

Lyst til å ha en California-inspirert stil i sommer? Da er amerikanske Kitson nettbutikken for deg. Prisene varierer, men her kan du for eksempel finne smykkene kjendisene har lagt sin elsk på, og mye mer.

www.shopkitson.com

Go Jane
7 / 13

Go Jane

Denne nettbutikken bugner av billige sko, smykker og plagg. Noe av utvalget bikker nok over i kategorien glorete, men du kan finne denimskjorter, mokkasiner og plisserte skjørt til rundt hundrelappen.

www.gojane.com

La Redoute
8 / 13

La Redoute

Den franske nettbutikken tilbyr rimelige plagg, og stiller ofte med spesiallagde kolleksjoner og designsamarbeid.

www.laredoute.no

Nelly
9 / 13

Nelly

Nelly har en stor haug av prisbevisste merker, og tilbyr også sko og klær i eget navn.

www.nelly.no

Yoox
10 / 13

Yoox

Denne nettbutikken faller ikke direkte under den rimelige kategorien, men er du på jakt etter tidligere sesongers designervarer kan du finne merker som Balenciaga, Miu Miu og Maison Martin Margiela til sterkt reduserte priser.

Yoox fører både klær og tilbehør, men aller best er nok utvalget av sko.

www.yoox.com

H&M
11 / 13

H&M

Nå når bikinisesongen er kommet for å bli, det vil si for en stakket stund, er H&M den ubestridte vinneren av badetøy. De har også begynt å selge H&M Trend-plagg på nettbutikken, og er vel verdt et besøk.

www.hm.com

Mango
12 / 13

Mango

Mango har flere butikker rundt om i Norge, men selger også varene sine på nett. I tillegg har de ekslusive kolleksjoner, hovedsakelig av tilbehør, som er til salgs på deres nettsider.

www.mango.com

Ebay
13 / 13

Ebay

Ebay er en god gammel traver. Her kan du finne sommerens blondekjole til en femtilapp, en army-inspirert t-skjorte og sesongens it-sko fra Isabel Marant.

www.ebay.com

Mer om Shopping? Motta Costumes nyhetsbrev