Hold varmen i høstens deiligste strikkegenser

Overgangen fra sommer og høst krever tykke strikkegensere til de korte skjørtene vi fremdeles har på oss. Finn din høststil, og hold varmen på et fasjonabelt vis!

Strikkegenser med skjørt
1 / 4

Strikkegenser med skjørt

Selv om det fortsatt er sommer, har vi startet jakten på den perfekte strikkegenseren som passer til de kjølige kveldene. Mange synes det er vanskelig å føle seg like fin i en ribbestrikket genser, derfor har vi satt sammen tre forskjellige stiler som viser hvordan du kan style høstens garderobeklassiker på et sikkert vis!

På utkikk etter en ny jobbveske? Her er 15 hverdagsvesker du vil elske!

Dyreprint var å se på de fleste visningene under moteuken, men siden det stjeler så mye fokus, er det fint å balansere antrekket med en mørk strikkegenser. Sett ett par gjennosiktige rammer på nesetippen, og hold bakkekontakt i et par sneakers.

Sneakers fra Yvonne Konè, 2.800 kr // Øyenskyggepalett fra Tom Ford, 499 kr // Briller fra Zara, 199 kr // Skjørt fra Zara, 599 kr // Genser fra H&M, 399 kr.

Fått det med deg? Ganni lanserer solbrillekolleksjon!

Strikkegenser med jeans
2 / 4

Strikkegenser med jeans

Velg en feminin og myk strikkegenser i en varm fargenyanse. Kombiner den med svarte jeans for en klassisk stil, og tomatrøde sko for et mer fargesterkt resultat. Rock opp med et par øredobber og veske.

Ankelstøvletter fra ATP Atelier, 3.360 kr // Øredobber fra By Malene Birger, 1.400 kr // Veske fra Zara, 299 kr // Genser fra Weekday, 599 kr // Jeans fra Monki, 499 kr.

Svensk design i Norge: Endelig har de åpnet flaggskipbutikk!

Strikkegenser med kjole
3 / 4

Strikkegenser med kjole

Den rosa strikkegenseren fra Ganni er blant sesongens mest hypede. Sett farge på høsten, og bruk en kjole under genseren for holde på de skjøre sommerkveldene. Topp antrekket med et par glitrende mokasiner og frisk rouge i kinnene.

Kjole fra H&M, 499 kr // Genser fra Ganni, 3.699 kr // Mokasiner fra Mango, 699 kr // Krem blush fra Bobbi Brown, 280 kr // Veske fra Mango, 199 kr.

Lyst på ny garderobe? Finn din høststil her!

4 favoritter
4 / 4
Mer om Shopping? Motta Costumes nyhetsbrev