Jenny Skavlan designer bærekraftig kolleksjon

Sy om-dronninga samarbeider med dansk kleskjede!

I samarbeid med VERO MODAs «Green»-linje, har Norges «sy om»- dronning Jenny Skavlan designet en bærekraftig kolleksjon eksklusivt for det norske markedet. Kolleksjonen består av et knippe tidløse klassikere inspirert av hennes egen garderobe, og laget av økologisk bomull, resirkulert polyester og ull.

Årets moteprofil: Jenny stakk av med den gjeveste prisen!

– Jeg ville designe plagg som varer lenger enn en sesong, forklarer den nybakte moren, Jenny Skavlan.

– Jeg har alltid hatt en forkjærlighet for prikker. Sorte prikker på crème og motsatt. Prikkene har vært tilstede i veldig mange år, de er ikke veldig trendy, men passer alltid. Jeg er jo og har alltid vært en sucker for drakter, pene skjorter og bluser og det litt preppy.

Nybakt mamma: Dette heter dattera til Jenny og Thomas «fingern».

Her er de første bildene fra kolleksjonen.

Kjole, 599 kr.

Jakke, 799 kr.

Bluse, 399 kr.

– Det å skulle lage en miljøvennlig kolleksjon byr selvfølgelig også på utfordringer, kule utfordringer. Det er mye begrensninger når det kommer til materialer, men også veldig spennende å se hvilke materialer man faktisk kan bruke. Jeg er veldig glad i stoffer med tekstur, en overflate som lever. Vi fant både en resirkulert ullkvalitet og resirkulert polyester, som begge har nettopp dette, forteller Jenny Skavlan.

Kolleksjonen lanseres i VERO MODA-butikkene 28.oktober.

Har du sett: Vi har funnet den perfekte høstkåpen!

Meld deg på vårt nyhetsbrev, og motta invitasjoner til VIP-fester, og hold deg oppdatert om alt som skjer innen mote, skjønnhet, og sunnhet.