- Alle smykkene har en personlig betydning

Camilla Pihl lanserer sin tredje smykkekolleksjon. Se smykkene her - og hva de står for!

(Annonsørinnhold)

Toppblogger og it-jente Camilla Pihl har mange jern i ilden. Hun har akkurat lansert sin tredje smykkekolleksjon - Urban Blessings - som hun har designet i samarbeid med David-Andersen, i tillegg til at hun hver lørdag svinger seg på parketten i «Skal Vi Danse».

Vi tok en prat med Camilla om de nye smykkene hun har designet, hverdagslykke og drømmer for fremtiden.

En personlig kolleksjon

– Jeg har laget en kolleksjon som jeg er utrolig stolt av, og som betyr mye for meg personlig. Alle smykkene har en personlig betydning for meg og funker som en liten reminder på å stresse ned og finne det positive og fine i en hektisk hverdag. Smykkene skal minne deg på å ta pauser, gi deg et smil om munnen og ikke minst få deg til å føle deg fin, sier Camilla.

Camilla forteller at hun er glad i fine sitater og forelsker seg i nye hele tiden. En av favorittene er «When life gives you lemons, make lemonade». Da hun skulle designe kolleksjonen Urban Blessings ble hun inspirert av sitatet «No mud, No lotus».

– Flere av smykkene har en lotus i seg, og for meg er det en påminnelse om at man alltid kommer seg gjennom tøffe og tunge tider. En lotus før den springer ut i blomst ligger nede i mørket, langt ned i gjørmen, før den strekker seg mot lyset og springer ut i full blomst. Jeg synes det er så vakkert og det ligger veldig mye symbolikk i den blomsten.

Viktig å lytte til kroppen

Det virker som om du lever et hektisk liv. Hva hjelper deg med å stresse ned?

– Hektisk og stress er ikke nødvendigvis den samme tingen. Jeg har mye å gjøre og mye å holde i, men jeg elsker det. Med en gang man har en jobb man elsker og nyter så tåler man å ha det litt hektisk, men det er viktig å lytte til kroppen og la den få hvile. Jeg snakker av erfaring!

Camilla forteller at noe av det mest avslappende hun vet om er å ta et varmt bad, med levende lys, gode badeoljer og badesalt. For å holde det gående på lange dager er trening og et godt kosthold alfa og omega, samt at hun setter av tid til å meditere i hverdagen.

Hva er lykke for deg?

– Kjærlighet, musikk og å reise rundt i verden.

Hvilke råd ville du gitt en yngre versjon av deg selv?

– Jeg synes sånne spørsmål er vanskelige å svare på, da jeg synes jeg har hatt og har et fint liv. Ungdomstiden er viktig og det hører med å gå litt på trynet, det er den eneste måten å lære på. En ting det er viktig å huske på er at alt går over, selv om det kanskje ikke virker slik der og da.

Camilla Pihl for David-Andersen
© Camilla Pihl

Kreativitet og musikk

Hvilke drømmer har du for fremtiden?

– Å kunne fortsette å leve det livet jeg har skapt sammen med min bedre halvdel. Jeg elsker å reise, og jeg elsker å kunne være kreativ og skape. Jeg er utrolig takknemlig for at det å være kreativ har blitt et levebrød for meg

Hva gir deg energi?

– Musikk! Akkurat nå er jeg så heldig å være med i Skal Vi Danse, og jeg elsker og nyter hvert eneste sekund!

Hvilke smykker i kolleksjonen er dine personlige favoritter?

– Jeg har et stort hjerte for de alle sammen, og synes de er fantastisk fine. HEI-halskjedet, det lover jeg at kommer til å bringe et smil om munnen på både den som bærer det og den som ser det.

Kolleksjonen Camilla Pihl for David-Andersen selges eksklusivt i David-Andersen sine filialer og i deres nettbutikk. Priser fra 898 – 2650 kr.