© Blush

Dette er produktene skjønnhetsekspertene sverger til

De beste produktene

Et kobbel av skjønnhetseksperter kåret nylig disse produktene som de aller beste på markedet. Lurer du på hvilken hårolje, balsam eller concealer du skal velge er det ingen tvil. Her er produktene som leverer det de lover, og enda litt til.

Flere priser: Her finner du de andre vinnerne

Håroljen over alle håroljer

Denne håroljen pryder de fleste beauty-junkies, modeller og it-jenters badehylle. Og med god grunn. Med arganolje som den viktigste ingrediensen absorberes denne oljen rask i håret. Oljen inneholder også antioksidanter som virker beskyttende og styrker håret. Stritt og uregjerlig hår blir mykere og mer lettstelt, og livløst hår friskes opp med ny glans. Krøller og krusete hår får mer definisjon, og oljen reduserer stylingtiden.

Best på balsam

Skandinavisk hår trenger ofte volumgivende produkter. Denne balsamen inneholder filloxane som bygger opp håret og gir tekstur, støtte og fylde. Balsamen er gelbasert som gjør at håret ikke blir tungt og fett, samtidig som den tilfører masse pleie.

Den aller beste concealeren

bareSkin Serum Concealer dekker mørke ringer under øynene, demper synligheten av linjer og dekker andre ujevnheter som røde partier og kviser. Concealeren har en lett konsistens, og den inneholder antioksidanter som beskytter, gir næring og tilfører godt med fuktighet til huden. Dessuten har den en veldig god dekkevne og ser supernaturlig ut på huden.

.