Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Eyeliner © Anna Stokland

Har du hørt om trikset som gir tykkere vipper uten mascara?

Har du prøvd det geniale tipset som gir stor effekt på få sekunder?

På samme måte som at en ferie blir bedre med noen gode insider-tips, gjelder det samme for sminke. Med et par gode råd fra ekspertene kan det nemlig bli lettere å skape en look som gjør en synlig forskjell - Og dette smarte tipset er intet unntak.

Thightlining

... er navnet på teknikken som gir inntrykket av tettere og fyldigere vipper. Det er et sminketriks som har blitt brukt av makeupartister i årevis, men som ikke nødvendigvis er så utbredt hos folk utenfor skjønnhetsbransjen. Sminketeknikken går ut på å bruke en mørk eyeliner langs øyets øverste våte kant. Det vil si at lineren skal ligge under vippene og ikke over, som en normal eyelinerstrek gjør.

Ved å påføre en mørk eyeliner under vippene gir det illusjonen av tettere og mer fyldige øyenvipper. Det er derfor et smart triks til deg, som gjerne vil ha effekten av sminke, uten at man nødvendigvis kan se at du faktisk har sminke på. Tipset kan også kombineres med et lag maskara, som vil gi enda større effekt. Dersom du bruker maskara, burde du påføre maskaraen først og deretter fylle med en mørk eyeliner ut i det området du kan se under vippene på øyets øverste våte kant.