Costume Skjønnhetsfavoritter: Concealer

Delta i konkurransen om å vinne en goodiebag til en minimumsverdi av 5.000 kr, fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021.

Costume Skjønnhetsfavoritter: Concealer

Her kan du se alle de lekre produktene fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021 - stem på dine favoritter her

1 / 3

THE ORDINARY - Concealer

Concealer fra The Ordinary er en godt dekkende concealer som jevner ut mørke ringer, pigmentflekker og rødheter uten å legge seg i fine linjer.

2 / 3

BABOR - 3D Firming Concealer

3D FIRMING CONCEALER fra Babor skal øke hudens spenst og elastisitet. En blendbar og kremet concealer med optimal dekk. Den skal lysne, dekke og fremheve øyepartiet.

3 / 3

BARE MINERALS - Liquid Mineral Concealer

Original Liquid Mineral Concealer fra bareMinerals bestrår av en lett, kremete formel med byggbar dekkevne som skal redusere synligheten av ujevnheter under øynene. Den hudforbedrene formelen skal gi næring og fuktighet til huden, uten å legge seg seg i fine linjer. Concealeren er helt fri for silikon, talkum og olje, og skal over tid forbedre hudstrukturen og mørke ringer.

Slik deltar du i konkurransen

Frem til den 18. oktober 2021 kan du stemme og samtidig delta i konkurransen om 10 x 1 stk goodiebag fylt med lekre produkter fra Costume Skjønnhetsfavoritter 2021.

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 18. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

STEM & VINN HER

Kategoriene og produktene

Kategoriene har blitt satt sammen og valgt ut av et dommerpanel bestående av Costumes sjefredaktør Kine B. Hartz og Costumes skjønnhetsredaktør Sonia Uppal.

De to skjønnhetsekspertene har nominert produkter i totalt 46 forskjellig kategorier, men det er du som til slutt bestemmer hvilke produkter som skal vinne i hver kategori.

STEM & VINN HER

Info og konkurransevilkår

Vi trekker totalt 10 heldige vinnere blant de som har deltatt i avstemningen når konkurransen avsluttes 18. oktober. Du skal være over 18 år for å delta.

Vinnerene får direkte beskjed på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter.

Dersom vi ikke kan komme i kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke delta i konkurransen.

Vi informerer om at etter produktene har blitt nominert har produsentene betalt et gebyr og sponsorert med premier til avstemningen, konkurransen og goodiebags til Skjønnhetsfavoritter - Costumes Leserpris 2021.