Gjør det selv: 5 fine brudefrisyrer
© Via Pinterest

Gjør det selv: 5 fine brudefrisyrer

Lær deg hvordan du kan sette opp ditt eget hår til bryllupsdagen med disse enkle videoene.

Mange går til frisøren for å få satt opp håret til bryllupet, men det går også fint å gjøre det selv med litt øving på forhånd.

  1. Denne frisyren ser mer komplisert ut enn den er. Alt du trenger er tørrshampoo, hårspray med godt hold, en kam og fliseklemmer.
Gjør det selv: 5 fine brudefrisyrer

Slik gjør du det:

Begynn med å spraye tørrsjampoo i håret for volum, og for at håret ikke skal se fett ut utover kvelden. Deretter deler du håret på toppen av hodet i en seksjon og tupperer. Fest denne seksjonen med fliseklemmer når du er ferdig å tuppere. Krøll resten av håret som henger ned. Husk varmebeskyttende produkter! Når du er ferdig å krølle håret skal du "rulle håret" innover mot hodebunnen og feste med fliseklemmer. Velg litt tilfeldig hvor og hvordan du fester disse rullene sånn at frisyren ikke ser for planlagt ut. Når du har festet alt det løse håret kan du avslutte med fint tilbehør til håret, eller som de fleste som står brud bruker - slør.

  1. Denne frisyren er litt mer komplisert enn den første, men fortsatt noe du kan få til hjemme. En elegant og fin måte å sette opp håret på til den store dagen!
Gjør det selv: 5 fine brudefrisyrer

Slik gjør du:

Til denne frisyren trenger du kun en kam, fliseklemmer, hårspray og en strikk. Den går mest ut på å tuppere og feste håret på de rette stedene for at det skal bli fint. Her er det bare å bruke all den tiden du har til rådighet for å få det så glatt, voluminøst og elegant som mulig.

  1. Det siste året har det blitt veldig populært å ha en "half up, half down" hårfrisyre. Dette er en frisyre hvor øverste del av håret settes opp, og underste del får henge løst. Denne kan du også lage til en elegant og flott bryllupsfrisyre ved å kun bruke hårspray, krølltang, varmebeskyttende og fliseklemmer.
Gjør det selv: 5 fine brudefrisyrer

Slik gjør du det:

Som hun sier så kan du selv velge hvor mye volum du vil ha i denne frisyren, og hvor mye du tupperer det. Når du tupperer det kan det være lurt å spraye på en tørrsjampoo som gir håret volum.

  1. Er du en av dem som liker en litt mer rufsete frisyre, kan du se på denne!
Gjør det selv: 5 fine brudefrisyrer

Slik gjør du:

Her handler det om å dele håret og jobbe i seksjoner. Bruk en krølltang med litt tykkelse, og bruk hårspray for å få frisyren på plass. Alt du trenger er krølltang, en kam, fliseklemmer og varmebeskyttende spray.

  1. Dette er en veldig enkel hårfrisyre som du kan bruke til både bryllup, og til hverdags. Med en så enkel frisyre kan du enkelt pynte opp med akkurat det tilbehøret du ønsker, som for eksempel en stor spenne med perler eller fine steiner.
Gjør det selv: 5 fine brudefrisyrer

Slik gjør du:

Som du ser etter at hun har satt donuten i håret, så dytter hun ekstra håret som er igjen inn under donuten. Dette kan være en utfordring dersom du har langt hår, så det anbefales å tre en strikk over donuten igjen. Da kan du også for eksempel flette det løse håret og feste det rundt donuten.

Noen syns det kan være vanskelig å sette opp sitt eget hår. Men som med alt annet: Øvelse gjør mester. Begynn å øv deg lang tid i forveien sånn at du opparbeider deg en teknikk og raskt kan sette opp frisyren på den store dagen. Ha gjerne venninner til å hjelpe deg.