Slik skal jeansene se ut denne sesongen

Høytsittende, lavtsittende, rette ben, vide ben, korte eller lange? Det finnes uendelige muligheter når det kommer til jeans. Her ser du en oversikt over hvilke jeans du skal investere i denne sesongen.

Jeans 2023

Jeans går aldri av moten og er et klesplagg vi ikke kan få nok av. Jeans-universet kan være krevende å navigere og jeanstrendene endrer seg hele tiden. Her guider vi til hvilke jeans-modeller du skal se etter våren og sommeren 2023.

Mom jeans

Med de klassiske 90-talls jeansene kan du være sikker på at du treffer en stor trend. Det tidløse snittet som for alvor ble populært på slutten av 80-tallet og starten av 90-tallet er tilbake igjen, og hvis du er glad i bukser med høyt liv, bør du absolutt investere i et par mom jeans.

Boyfriend jeans

.. Eller kanskje vi skulle kalle dem oversized jeans eller baggy jeans. Det overdimensjonerte uttrykket som de populære boyfriend jeansene gir, er både stilig og avslappet. Du kan style jeansen med et belte hvis det blir nødvendig, eller bare gå all in og velge et par løstsittende jeans uten belte.

Jeans med høyt liv

Hvis du er i tvil om hvilke jeans du skal anskaffe deg neste gang, er det sikre valget jeans med høyt liv. Disse jeansene går aldri helt av moten, fordi de gir illusjonen av lengre ben. Med de riktige jeansene med høyt liv kan enhver ligne en supermodell.

Jeans med lavt liv

Én av de mest uungåelige tendensene fra 2000-tallet må være jeansene med lavt liv, som sammen med miniskjørtet, store smykker og ugg-støvlene nok en gang har funnet veien tilbake til moteverdenen. Om passformen er flared, løst eller med rette ben, er det ingen tvil om at jeansene med lavt liv er kommet for å bli.

Flared jeans

Flared jeans er perfekt til deg som verken vil ha jeans som er helt løse eller helt stramme. Snittet var moderne på 2000-tallet og er et look som er tilbake igjen.

Cargo jeans

De militærinspirerte jeansene er en av våre favoritter for tiden. De er enkle å style og kan dresses opp eller ned, alt etter hva slags stil du går etter. Hvis du liker å blande det maskuline og feminine uttrykket, er cargo jeans helt perfekt.