© Anna Stokland

Kjole til bryllup: Finn den perfekte kjolen til bryllupsgjesten

Her er sesongens flotteste kjoler til bryllupsgjesten. Vi har samlet 50 festkjoler til bryllupsgjesten i alle prisklasser - slik at du kan finne den perfekte kjolen til anledningen.

Kjoler til bryllupsgjesten

Bryllupssesongen er rett rundt hjørnet og hvis du er en av de heldige som er invitert, vil dette være en god anledning til (eller unnskylding for) å investere i en ny festkjole.

Vi har derfor sett gjennom samtlige butikker for å gjøre det enklere for deg å finne den perfekte kjolen. Under vil du finne både lange kjoler, korte cocktailkjoler, kjoler med lange ermer, stoff med print, pasteller eller sterke fargenyanser.

Det er med andre ord en kjole for enhver smak og til ethvert budsjett. Vi har unngått sorte og hvite kjoler slik at ditt kjolevalg ikke vil bryte de mer eller mindre uskrevne reglene om at bryllupsgjester hverken burde bære sorgens farge eller matche brudekjolen.

Finn din sommerkjole her og bli klar til å danse bryllupssesongen i møte.

Lange kjoler

Den lange kjolen gir et elegant og fint uttrykk. Dersom du skal på bryllup til våren eller høsten, er det også en god idé med en lang kjole til de kjølige nattetimene på dansegulvet.

Det kan være et vanskelig å velge ut en kjole til bryllupsfesten og hvis du er i tvil så vil den lange kjolen alltid en sikker vinner, da den kan brukes en stor del av sesongen. Man kan skru opp for elegansen ved å tilføye tilbehør som smykker og høye sko, eller skape en mer avslappet look ved å gå i flate sko og naturlig sminke.

Korte kjoler

Den korte kjolen gir et lett og lekende uttrykk. Med den korte lengden kan du i tillegg slå deg løs på dansegulvet uten å måtte bekymre deg over å tråkke på kjolen. Den kortere kjolen er dessuten en god idé dersom du skal til et sommerbryllup, hvor temperaturen godt kan bli høy både i kirken og på festen.

Fargerike kjoler

Selv om vi i Norge har en tendens til å kle oss i mer nøytrale farger til hverdag, så kler faktisk de fleste farger. Så når du skal velge en kjole til bryllupet, kan en frisk farge være en god idé.

Dersom du skal til et sommerbryllup, vil en fargerik kjole komplementere sommerkuløren - og hvis du skal til en bryllupsfest utenfor sommersesongen, kan en fargerik kjole til bryllup piffe opp festantrekket.

Stroppekjole

En stoppekjole til bryllup gir en feminin og sommerlig look. Stroppekjoler i sateng er motebildet denne sesongen og du kan dermed trygt gå etter en kjole i det behagelige og luftige materialet.