© Anna Stokland og produsentene

8 skopar til bryllupsgjesten

Gjest i bryllup - men ingen sko? Her er våre beste alternativer, med både høye og lave hæler.

DEN DETALJERIKE

Uterque har flust med sko som er perfekte til bruk i bryllup (sjekk ut nettsiden deres i linken under). Vi falt for den tykke hælen på denne sorte skoen da den er litt lettere å balansere på. I tillegg er detaljen på skoen det som får oppmerksomheten her, ikke nødvendigvis kjolen.

Sko fra Uterque, ca 1280 kroner

DE FARGESPRAKENDE

Det er lett å gå for en ensfarget kjole når man er gjest i bryllup, derfor er det lov å velge et sprekt skopar som spriter opp antrekket. Stine Goyas skimmersko er perfekt for å feire kjærligheten, og er satt sammen med gøyale farger og med en liten morsom detalj på toppen. Heldigvis er hælen fin til dansegulvet i tillegg.

Sko fra Stine Goya, 2999 kr fra Høyer

Skal du være gjest i bryllup? Vi har samlet 50 flotte kjoler til bryllupsgjesten

KULE LOAFERS

Flate sko er selvfølgelig lov i bryllup, men sørg da for at de har det lille ekstra. Flate sko kan ofte bli litt kjedelig i forhold til stiletthæler, så en detalj eller en kul farge hjelper på! Vi har gått for et par i semsket skinn fra Mango. Den gule tonen gjør seg fint på sensommeren, og passer de fleste fargene i forhold til kjolevalg.

Flate sko fra Mango, 349 kroner

Les også: Slik kler infuencerne seg som gjest i bryllup!

ROMANTISK STILETTHÆL

Med en lekker farge, og med delikate stropper har Zara designet en av sommerens fineste sandal. Fargen er midt i blinken på en dag der kjærligheten er i fokus, og går til hvilken som helst fargeskala når det kommer til klesvalg. Kanskje du mikser skoene sammen med en blomsterkjole?

Sandaler fra Zara, 549 kroner

Skal du sminke deg selv i bryllupet? Se her!

DE KLASSISKE BALLERINASKOENE

De klassiske ballerinaskoene fra Manolo Blahnik er vanskelig å motstå, ikke sant? Blåfargen og den fine detaljen gjør seg med en fotsid kjole - og det beste med alt? Med disse parene kan du danse hele natten, og de kommer garantert til å være like fine i et annet bryllup om ti år.

Ballerinasko fra Manolo Blahnik, ca 7700 kroner på Farfetch. De kan også kjøpet på Vincci i Oslo.

SEMSKET SIKKERSTIKK

& Other Stories kommer heldigvis snart til Norge. I mellomtiden saumfarer vi nettet for å finne godbiter som vi enten bestiller hjem i posten - eller handler når vi er på en utenlandstur i sommer. Butikken er blant annet gode på sko, og vi kom over dette paret i velur. Hælen er perfekt i bryllup - og burgunder er faktisk en farge som passer de aller fleste.

Hvor åpner butikken i Oslo, spør du? Se her!

Sko fra & Other Stories, ca 740 kroner

DEN TIDLØSE PUMPSEN

Klassiske pumps går aldri av moten. Investerer du i denne duoen kommer de til å være ved din i side i lang, lang tid. De passer like godt til en selskapskjole som et kult antrekk til jobben. Hælen er bare 55 mm, noe som gjør de behagelige samtidig som du får en fin holdning. Beige sko er på mange måter et trygt valg når det kommer til bryllup, så kjør på!

Pumps fra Christian Louboutin, ca 5600 kroner

DEN ´LILLE´ SORTE

Kjør safe med et par sorte "mules". Lek deg heller med en morsom farge på neglene, og gå for en fargesprakende kjole med volanger.

Sko fra Bianco, 599 kroner