Best i test: 3 gode selvbruningsprodukter
© GettyImages

Best i test: 3 gode selvbruningsprodukter

Selvbruning er en rask og effektiv måte å jukse seg fra vinterblek hud til solbrun glød, spesielt før man skal på fest!

 Sisley Super Soin Autobronzant Hydrating Facial Skin Care

LUKSUS / KREM

Skjønnhetjournalist, Anne Cecilie Olavsen:

– Først og fremst lukter produkter fantastisk, sammenlignet med andre produkter i samme kategori. Fargen blir jevn, og selv den lysteste hud får ikke skjolder. Dessuten sitter fargen lenger enn andre selvbruningsprodukter.

– Hvis du skal rett på fest er et triks å bruke en hanske under påføring, og la det tørke i noen minutter. Husk alltid å skrubbe og fukte godt før du smører på selvbruneren. 

Selvbruning fra Sisley, 1.025 kr. 

A hint of Summer fra Rudolph Care

PRISVENNLIG / OLJE

Nettansvarlig, Sonia Uppal:

– Jeg elsker denne økologiske selvbruningsoljen! Den sikrer en jevn og fin glød uansett årstid. Det beste ved selvbruneren er at den tilpasser seg ulike hudtoner, og til meg som allerede har litt farge i huden, er denne helt perfekt når jeg ønsker en farge som etter tre dager i solen. Oljen inneholder beroligende Aloe Vera, og pleiende antioksidanter og mineraler.

– Jeg pumper ut to dråper, og legger et tynt lag i ansiktet, og på halsen før jeg legger meg. Fargen absorberes raskt inn i huden uten å etterlate lukt og skjolder.

Selvbruner fra Rudolph Care, 415 kr. 

LES MER: Vi har testet skrubben kjendisene elsker!

Gelée Auto-Bronzante Hydratante fra Biotherm

BUDSJETT / GELE

Motejournalist, Anette von Osten:

– Jeg elsker Biotherms selvbruningskrem fordi den gir huden en fin og naturlig glød. Den gir også et ganske effektivt resultat, men ser fortsatt helt naturlig ut. Lett å påføre uten å bli skjoldete. 

– Tommerfingerreglen er at tynnere konsistensen er, jo fortere trekker produktet inn i huden. Dette gelebaserte produktet er enkelt å smøre ut, og kan brukes i lag på lag om man ønsker en dypere farge både på kropp og i ansikt.

Selvbruner fra Biotherm, 235 kr. 

Kanskje du også er interessert i...