byTiMo lanserer sin første interiørkolleksjon

Endelig lanserer byTiMo sin aller første interiørkolleksjon. Torsdag 21. oktober åpner de dørene til en helt ny Concept Store - hvor hele det fantastiske byTiMo-universet kommer til liv.

byTiMo tar et nytt steg inn i boligverdenen, og inviterer oss inn i deres ekstravagante og unike univers.

Kolleksjonen består av alt fra større møbler som lenestoler, sofa, spisebord og vitrineskap, til mindre artikler som småbord, keramikkservise, duker, putetrekk og lampeskjermer. I tillegg har de designet tapet i sine flotte mønstre og laget vakre skjermbrett/romdelere.

-Vi har jobbet med dette prosjektet i mange år. Vår kjærlighet for kvalitet, håndarbeid, stoffer og mønstre kommer nå endelig også til liv i vår helt eget interiørkolleksjon, forteller Tine Mollatt, Head Designer for byTiMo.

Inspirert av bruktmarkeder verden over

Akkurat som ved kleskolleksjonene deres kommer inspirasjonen til interiøret også fra det antikke og vintage. Flere år på bruktmarkeder og vintage-messer verden over har ikke bare gitt inspirasjon til vakre kjoler - men også møbler og interiørartikler i print og myke tekstiler.

Et helt unikt univers midt i Oslo

Interiørkolleksjonen kommer til liv i byTiMo sin nye Concept Store på deres hovedkvarter i Bogstadveien 30 i Oslo. Her kan hele byTiMo universet oppleves, hvor du blant annet finner den komplette nye kolleksjonen deres.

I tillegg til deres rykende ferske boligkolleksjon, kan du kjøpe stoffer på rull for å sy din egen kjole eller møbeltekstil for å trekke om gamle møbler man har hjemme. Deres brudekolleksjoner vil vises eksklusivt i denne butikken, og selvfølgelig vil et kuratert utvalg av deres kleskolleksjoner være tilgjengelig.