© Franko Fleur

Franko Fleur åpner pop-up i Oslobukta

Vi har en god nyhet til alle blomsterelskere!

Blomster i alle farger

Blomster har vært en av de store interiørtrendene de siste årene hvor både tørkede og fargede blomster har gått sin seiersgang i sosiale medier og de tusen hjem. Spesielt lek med farger og uvanlige sammensetninger har vært populært.

En av de norske blomsterhandlerne som liker å leke med former og farger er Franko Fleur, som ble startet av blomsterentusiast Vanessa Bakke i 2018, i håp om å utfordre det tradisjonelle innenfor blomster-arenaen. Franko Fleur tilbyr floristtjenester innenfor et bredt spekter, og i sommer åpner de pop-up i Oslobukta under navnet Franko PÅP, hvor du vil få muligheten til å plukke din egen fargerike bukett.

– Etter å ha jobbet flere år i Barcode og sett hvor flott området har utviklet seg er det ingen andre steder i Oslo som hadde passet Franko PÅP bedre. Vi er utrolig glade for denne muligheten og gleder oss til å bli en del av de “lokale” i Oslobukta, sier Vanessa Bakke i en pressemelding.

"Tanken om at en bukett eller en installasjon fra oss kan bidra til et smil om munnen og skape glød og liv i rommet, gjør meg takknemlig hver dag for at jeg får jobbe med det beste jeg vet." — Vanessa Bakke, eier av Franko Fleur

Den perfekte sommerbuketten

Fra 15. juli kan du tre du inn i et fargerikt blomsterunivers når Franko PÅP åpner dørene i Dronning Eufemias gate 12. Plukk med en fresh sommerbukett som du enten kan gi i gave til en du er glad i eller til deg selv. Les mer om Franko PÅP på Franko Fleurs hjemmeside.