H&M åpner konseptbutikk i Norge
© H&M

H&M åpner konseptbutikk i Norge

Tar et neste skritt!

H&M HOME annonserte i dag åpningen av en helt ny konseptbutikk i Oslo sentrum.

Butikken vil by på de seneste trendene og produktene, samt framtidig samarbeid. Målet er å skape en interiørdestinasjon for byen, står det i en pressemelding.

Fått med deg?H&M avslører nytt designsamarbeid!

«H&M HOME har alltid handlet om å presentere moderne design og et bredt spekter av interiørstiler. Vi er veldig glade for at vi snart kan åpne dørene til en splitter ny konseptbutikk i Norge. Her vil kundene få oppleve H&M HOMEs neste skritt; et nytt nivå av tjenester og inspirasjon - i butikkmiljøet, men også fra våre medarbeidere, som vil gi interiørtips, ideer og veiledning», sier Anders Sjöblom, Managing Director for H&M HOME.

Butikken vil strekke seg på 900 kvadratmeter over to etasjer med et brede utvalg av produkter til stue, soverom, bad, kjøkken og barnerom. Produktsortimentet vil også inneholde en helt ny linje av møbler og belysning.

«2018 er et viktig år for oss – i tillegg til etableringen av konseptbutikkene, har vi også investert i våre kanaler på nett og utvidet produktsortimentet med møbler og belysning. Målet er å skape en bedre totalopplevelse for kundene våre og styrke tilbudet, så vel som merkevaren», avslutter Sjöblom.

© H&M
© H&M
© H&M

Butikken vil stå klar i Karl Johans Gate 14 i løpet av året.