Diane von Furstenberg x H&M Home: se kolleksjonen her

Kampanjebildene for kolleksjonen ble tatt i von Furstenbergs hjem, og er stylet av designeren selv.

H&M Home samarbeider jevnlig med store navn fra både interiør- og moteverdenen, og avslørte i november 2020 at de har gått sammen med den internasjonale motedesigneren Diane von Furstenberg om en ny kolleksjon til hjemmet.

Nå nærmer det seg lansering og den svenske kles- og interiørkjeden viser endelig fram de lekre nyhetene fra samarbeidskolleksjonen. Den kraftfulle og visuelle kolleksjonen består blant annet av von Furstenbergs velkjente print som sebra og leopard, et leppemønster og designerens karakteristiske skrift.

Den belgiske designeren har gjennom en lang og omfangsrik karriere blitt spesielt kjent for sin bruk av print og farger, og tar nå tar steget fra mote til interiørverdenen:

– Mønstrene i dette samarbeidet er ikoniske. Diane-printet ble skapt da jeg grunnla selskapet for 20 år siden, mens leppemønsteret kommer fra portrettet Andy Warhol malte av meg. Personlig elsker jeg dyreprint – sebra er veldig DVF – i tillegg til sterk oransje og rosa, men monokrom sort og hvitt er også veldig chic. Hele kolleksjonen er fabelaktig, og jeg gleder meg til å kunne dele den med alle, sier Diane von Furstenberg.

Interiørkolleksjonen som oppmuntrer til personlig stil i hjemmet, forener von Furstenbergs ikoniske farger og fashionable print med H&M Homes interiørunivers.

Kolleksjonen som består 31 interiørprodukter inkluderer et utvalg av dekorative gjenstander som ullpledd, putetrekk, esker, brett, stearinlys, espressokopper, små asjetter, vaser, krukker, postere og en morgenkåpe.

Kolleksjonen vil lanseres i utvalgte H&M Home konseptbutikker og på hm.com fredag 16. april. Se våre favoritter her.