© broste copenhagen

Sånn får du mer farge inn i hjemmet ditt

Colorblocking er ikke bare blitt supertrendy, det er også helt perfekt å implementere i hjemmet ditt. Vi har funnet 12 lekre boligfunn som vil gi farger til omgivelsene.

Hvis du ikke allerede vet hva colorblocking vil si i en interiørsammenheng, har vi forklaringen her: Colorblocking er en trend hvor du kombinerer store overflater av forskjellige farger i det samme rommet, for eksempel ved å kombinere møbler i ulike farger.

Det finnes i utgangspunktet ingen regler når det kommer til coloblocking, men det er naturlig nok enkelte farger som komplimenterer hverandre bedre enn andre. Er du helt fersk når det kommer til fargekombinasjoner, kan det være lurt å kikke på klassiske fargesammensetninger.

Ønsker du omgivelser med spill og et dynamisk uttrykk, kan du ta utgangspunkt i komplementærfargene som står overfor hverandre. Er det en litt mykere og harmonisk stil du ønsker, kan du kikke på de mer analoge eller monokrome fargekombinasjonene.

Du kan selvfølgelig også løsrive deg fullstendig fra fargeteorier, og gå for ditt eget personlige uttrykk. Det er heldigvis kun fantasien som setter grenser når det kommer til colorblocking.