© Linn Ellevseth

Sengetøysfavoritt åpner på Grünerløkka i Oslo

Ikke noe er så deilig som mykt og behagelig sengetøy og håndklær!

Vi tilbringer omkring en tredjedel av livet på soverommet, så det er klart det skal være lekkert og innbydende der! Influenser-favoritten MYYK spesialiserer seg nettopp på mykt og behagelig sengetøy og håndklær, og åpner snart sin første butikk i Oslo, som skal også fungere som en møteplass for kundene.

MYYK ble etablert i 2019 og selger egenprodusert sengetøy over nett, rett fra fabrikken i Portugal – uten fordyrende mellomledd. Tony Næss, en av gründerne bak MYYK, forteller at selskapet er inspirert av amerikanske Glossier, som forstår hvordan nett og fysiske butikker kan spille sammen og skape en helhet hvor butikken fungerer både som utsalgssted, men også som møteplass og markedsføringskanal.

Et sted for å ta og føle på kvaliteten

Butikken i Nordre gate 15 på Grünerløkka i Oslo skal være en mulighet til å bli bedre kjent med kundene og ikke minst gi de som vil, mulighet til å se og ta på det de mener er markedets mykeste sengetøy. Når MYYK legger til noe til sortimentet, spør de rett og slett kundene om innspill. Deres nyeste fargevalget er et direkte resultat av en spørreundersøkelse selskapet gjorde på Instagram.

Vi får muligheten til å bli bedre kjent med MYYK på den offisielle åpningen den 05.juni. Butikken vil så holde åpent onsdag til søndag hver uke gjennom hele sommeren.

© Linn Ellevseth