Årets beste julekalender

Annette tester: 24 makeup-favoritter du garantert kommer til å elske.

Annonsørinnhold skrevet av Annette Haga:

Har du lyst til å freshe opp sminkepungen din før julaften, eller kanskje du kjenner noen som ville blitt glad for 24 nye, fantastiske makeup-produkter? I år lanserer bareMinerals det jeg mener må være årets desidert beste julekalender. Hver eneste luke består av et bestselger-produkt som man garantert vil få mye glede av.

bareMinerals har alltid vært opptatt av rene formler i sminkeproduktene sine, slik at makeupen ikke bare skal få deg til å se finere ut, men også være godt for huden din. Den komplette makeup-serien er basert på 100% naturlige mineraler som gir huden en jevn og naturlig frisk hudtone - helt fri for skadelige ingredienser.

Jeg har testet meg gjennom hele julekalenderen og funnet mine favoritter! Se hva kalenderen inneholder her:

Til øynene:

Kalenderen inneholder hele 7 stk av Mini Mineral Loose Eyecolor. Disse øyeskyggene er myke og veldig enkle å blende inn i hverandre med en kost. Skyggene er perfekte å bruke sammen med eyelineren Mini Round The Clock Intense Cream-Glide Eyeliner, som er kremete i konsistensen - i tillegg til å være vannfast.

Eyelineren får du i to farger: en lys som er super å bruke innerst i øyekroken, og en mørk som du kan bruke langs vippekanten. Disse elsker jeg! Mascaraen Lash Domination Volumizing Mascara har vært en av mine favoritter i lang tid, og denne mini-størrelsen er perfekt å ha med i vesken eller på ferie.

Til leppene:

Er det en ting jeg aldri får nok av, så er det ulike lipglosser og leppestifter. Og julekalenderen til bareMinerals inneholder hele 9 ulike varianter, og det er ikke vanskelig å finne sine favoritter. Noen har ekstra glitter i seg, mens andre gir deg den perfekte "nude looken", perfekt til julebord og nyttår!

Til huden:

Jeg synes det er smart at julekalenderen ikke inneholder foundation (siden vi alle har ulike hudtoner), men heller et herlig utvalg av blusher! Her får du tre ulike nyanser som alle gir huden en kjempefin glød, i tillegg til et highlighting-pudder og en "Well-Rested Face & Eye Brightener" som lysner opp huden under øynene slik at man ser mer opplagt og fresh ut.

Etter å ha testet meg gjennom hele julekalenderen endte jeg opp med looken under. Det er en naturlig makeup som er lett å legge, med shimmer på øynene og fokus på glød.

Her brukte jeg min original Foundation fra bareMinerals, som er et ultralett og silkemykt pudder som både dekker og gir huden en naturlig finish. På kinnene har jeg brukt rougen Your Highness og så lysnet jeg partiet under øynene med Well-Rested Face & Eye Brightener. På leppene brukte jeg Gen Nude Patent Lip Lacquer i fargen Dahling. Øyelokket dekket jeg med øyeskyggen Devotion og begge eyelinerne, og på vippene har jeg mascaraen som følger med.