Vinn årets lekreste parfyme!

Angelina Jolie og Guerlain har samarbeidet om å lage den ultimate duften for den moderne kvinnen!

Guerlain har skapt en rekke ikoniske parfymer gjennom tidene, og deres nyeste parfyme har fått navnet Mon Guerlain.Den friske, orientalske duften inneholder eksepsjonelle råvarer som lavendel, jasmin, sandeltre og vanilje.

Duften ble til gjennom et samarbeid med Angelina Jolie, som i tillegg til å være skuespiller også er en dyktig filmskaper og filantrop, samt at hun er kjent for sitt humanitære arbeid. Hele inntekten hennes fra Mon Guerlain-samarbeidet vil doneres til veldedighet.

Den vakre filmen "Notes of a Woman" minner mer om en romantisk kortfilm enn en kampanje. Angelina Jolie er selve symbolet på at den moderne kvinnen kan være både modig, sterk, sensuell og fri på samme tid.

Jacques Guerlain har tidligere uttalt: "We create perfumes for the women we admire”, og derfor er vi ikke overrasket over at nettopp Angelina Jolie var en ideell samarbeidspartner for det franske parfymehuset.

I motsetning til mange andre store kjendiser, har ikke Jolie virket spesielt opptatt av å kapre seg store reklamejobber i øst og vest. Etter skilsmissen med Brad Pitt har hun stort sett holdt seg utenfor offentlighetens søkelys, og derfor er det ekstra spennende å se henne som ansikt utad for Mon Guerlain.

Kampanjefilmen ble innspilt i Provence, der du finner den samme Carla-lavendelen som er en av ingrediensene i parfymen.

Min usynlige tatovering, min duft, min Guerlain.

Vi deler ut 10 stk Mon Guerlain-parfymer på vår Instagram @costumenorge, så klikk deg inn for å delta i konkurransen!

Mon Guerlain finner du hos blant annet Kicks.no, fra kr 625.