Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

mason-pearson-nyt-lille © Anna Stokland / PR

Vinn de populære børstene fra Mason Pearson til en verdi av 2.500 kroner

De håndlagde børstene fra Mason Pearson gir et mer glansfullt hår - og varer livet ut.

Vi vil gjerne skjemme bort en av våre lesere, og i sommer kan du derfor bli den heldig eieren av ikke bare en, men to Mason Pearson-børster.

Hvorfor er børsten så spesiell?
Mason Pearson-børsten ble utviklet i 1885 og er laget på en håndlagd pute med en nøyaktig avstand mellom børstehårene. Børstehårene masserer forsiktig hodebunnen og på denne måten stimulerer hårrøttene og hårsekkene. Dette vil øke blodgjennomstrømningen og danne naturlige oljer fra hodebunnen ut til hårtuppene slik at håret ved festet blir mindre fett. Du kan derfor børste håret ditt med mange børstetak, da det er med til å gjøre håret ditt sunnere og holde det pent mellom hver hårvask.

Mason Pearsons hårbørster er laget for å passe til forskjellige hårtyper og -lengder, ut ifra hvilken børste man velger. Sjekk boksen under for å finne ut av hvilken børste som vil passe best til din hårtype.

Det kan du vinne
BN1 Popular – Miks av villsvin-hår og nylon i lyseblå verdi: 1.400 kr.
BN4 Pocket - Miks av villsvin-hår og nylon i lyserosa verdi: 1.100 kr.
I alt en verdi av 2.500 kroner.

Konkurransen
Konkurransen vil foregå på Costume.no og Costume.dk. Det trekkes én vinner på tvers av alle deltagerne fra de to sidene.

Konkurransen avsluttes 5. august 2020.

Vinneren vil få direkte beskjed og bli offentliggjort nederst i denne artikkelen etterfølgende.

DELTA I KONKURRANSEN UNDER

Mer om Konkurranser? Motta Costumes nyhetsbrev