Vinn smykker fra Maanesten

Vekk de kunstneriske og kosmiske energiene i deg med smykker fra Maanestens nye SS22-kolleksjon, som er en hyllest til naturens rå skjønnhet. To heldige lesere kan vinne smykker fra Maanestens kolleksjon Surrounding Shapes.

Det finnes mer mellom himmel og jord. Det utforsker Maanestens SS22-kolleksjon, ”Surrounding Shapes”, som er inspirert av naturens rå og organiske former. Kjærlighet til naturen og kreativitet er de bærende elementene i kolleksjonen som fortolker naturens fascinerende skaperkraft og de uendelige organiske silhuettene som preger jordens overflate. ”Surrounding Shapes” er en hyllest til naturen, så kolleksjonen inneholder gylne grener, blader og nattsvermervinger i samspill med myke, organiske kurver som bukter seg som sandformasjoner på havbunnen.

De naturlige formene er tilsatt et overjordisk element av universell forbindelse med små energifylte halvedelsteiner, som beroligende ametyster, lykkebringende opaler og labradoriter samt feminine månesteiner. Smykkene er skapt for å vekke kunstneriske og kosmiske energier i de som bærer dem, og du kan nå bli den heldige vinneren av smykket ”Coco” og armbåndet ”Oda” fra den nye SS22-kolleksjonen.

2 LESERE VINNER

  • 1 Coco halskjede, gull – 1 700 kr.
  • 1 Oda armbånd, gull – 2 000 kr.

Verdi: 3 700 kr per sett. Alt fra Maanesten.

Bli med i konkurransen her