COSTUME AWARDS 2022

Endelig kan vi dele nyheten! Costume Awards 2022 går av stabelen onsdag 8. juni, på vakre Henie Onstad Kunstsenter ved Oslofjorden.

Nå er det duket for Norges største feiring av motebransjen, og denne gangen flytter vi prisutdelingen til det vakre kunstsenteret med utsikt over sjøen.

Den 8. juni blir det asurblå løper og vakre kjoler på Henie Onstad Kunstsenter, som ligger idyllisk til ved Oslofjorden. Opptredener fra norske artister, dans, cocktails og spennende overraskelser står på programmet.

Astrid S på scenen under Costume Awards i 2020.

© Iver Paulsberg

Fokus på bærekraft

I løpet av kvelden vil vinnere i 15 kategorier kåres, og nytt av året, er at vi utvider med to priser som løfter frem grønne initiativ i bransjen.

– Motebransjen er en av verdens mest forurensende industrier. Heldigvis er det også mange som jobber kontinuerlig for å bli en del av løsningen på klimakrisen. Disse to prisene er ment for å løfte frem innovasjon og tiltak som er med på å skape en mer bærekraftig motebransje – til inspirasjon for andre aktører, sier sjefredaktør Kine B. Hartz, og forklarer at disse vinnerne vil blir kåret av en nedsatt fagjury.

Den ene nye prisen skal også deles ut i samarbeid med Weleda, som er kåret til et av verdens mest bærekraftige selskaper innen naturlig hudpleie flere år på rad.

Rawdah Mohamed vant både Årets kvinnelige stilikon og Årets modell under siste Costume Awards.

© Anna Stokland

Avstemning på Costume.no

Alle de nominerte til de øvrige prisene vil bli publisert 8. april på Costume.no. Avstemmingen lukkes 11. mai og vinneren vil så bli kåret basert på antall stemmer fra følgere i kombinasjon med vurdering fra en jury.

– Vi gleder oss til å hedre flinke folk i bransjen, og er veldig takknemlig for alle de engasjerte sponsorene våre som gjør dette mulig, sier sjefredaktør Hartz.

– Costume Awards 2022 blir en sommerdrøm på et av Oslos fineste steder!