© Erik Thallaug

COSTUME AWARDS 2022: Dette er Årets norske designer

Se hvem som har vunnet en av kveldens gjeveste priser!

Dette merket er blitt båret av kongelige og kjendiser som Taylor Swift og Emma Stone, har hatt ulike samarbeidskolleksjoner med blant andre Pia Tjelta og Gwyneth Paltrow og er på verdenstoppen når det gjelder romantiske og feminine kjoler. Det er byTiMo som vinner Årets norske designer!

Med gamle teknikker fra vintagekjoler, grunnla Tine Mollatt klesmerket i 2004, og i dag har kjolene en stor internasjonal fanbase.

“Vi elsker denne designerens vakre univers hvor det feminine og romantiske får skinne. Dette er en designer som alltid har vært tro mot seg selv og har et tydelig DNA. Vi har fulgt reisen i mange år og for en reise det er. Designeren får stadig flere trofaste fans - i alle aldre - verden rundt, og har kommet ut av pandemien med stor vekst. At de i tillegg er bevisste sitt ansvar rundt bærekraft står det respekt av”, sier Costumes sjefredaktør Kine B. Hartz om vinneren.

Det er tydelig at leserne elsker byTiMo sine romantiske og elegante kjoler; de er lett gjenkjennelige grunnet de unike detaljene, de spesialtegnede mønstrene og den fantastiske kvaliteten.

Vi gratulerer så mye med seieren!