© Janne Rugland / Costume

Endelig er det PiPfest igjen!

Etter to år uten festivaler er det endelig duket for ny PiPfest  i Oslo den 16-18. juni – og Costume er så klart på plass.

Byfestivalen PiPfest har befestet sin posisjon med fremadstormede bookinger, kul stemning, kunstneriske innslag, god mat og en avslappet atmosfære. Costume har hatt et samarbeid med PiPfest siden de startet. Det betyr at vi igjen er på plass den ene dagen med goodiebags, stylingstasjon og noe ekstra godt i glassene. Følg med i våre kanaler for mer informasjon om dette.

Costume er med å skaper fest i Sofienbergparken når PiPfest går av stabelen den 16-18 juni 2022. Håper vi ses!

Men først, sørg for at du sikrer deg festivalpass før de blir revet bort. Sjelden har vi gledet oss mer til å pynte oss og dra på konserter sammen.

I år er programmet blant annet bestående av storheter som Jamie xx, Grace Jones, DJ Shadow og Anna of The North.

Den London-baserte produsenten og DJ-en Jamie xx er for mange selve definisjonen av sent 2000-tall, både med bandet XX og som soloartist. Få med deg “ravenostalgikeren” på PiPfest!

– Jamie xx er de perfekte headlineren for oss i PiPfest! Låtene og showet vil garantert løfte parken dit hvor vi har savnet den i to år, sier presseansvarlig i PiPfest, Lars Tefre Baade.

Les mer om programmet og book billetter på www.pipfest.no

Programmet for årets PiPfest er klart. Vi gleder oss!