Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

gode-thrillers-woman-dk-mP0c5MNM2v6zTzoF7hkUNw

11 nervepirrende thrillere du må se

Leter du etter en god thriller fylt med mystikk, mord eller kidnapping? Vi har samlet en liste med våre favoritt-thrillere her!

En god thriller kan gjøre både daten og jentekvelden komplett. En thriller skal nemlig helst være SÅ nervepirrende at dere ikke blir fristet til å swipe på Tinder eller sjekke Instagram-feeden.

Vi har samlet mange gode forslag til utenlandske og skandinaviske filmer som du garantert vil digge. Popp popcorn, kjøp smågodt og legg deg godt til rette: her er det mange godsaker!

halle-berry-i-thriller-woman-dk-5Pd-CQ8xrVczq_Tom_K2mA © Revolution Studios
1 / 11

Perfect Stranger – en thriller med Halle Berry og Bruce Willis i hovedrollerne

I thrilleren fra 2007 ser vi talentet Halle Berry i hovedrollen som Rowena – en erfaren kriminalreporter.

Da hennes barndomsvenninne blir myrdet, finner Rowena ut av at venninnen har hatt en hemmelig affære med en viktig direktør (spilt av Bruce Willis), og at hun har båret på en hemmelighet...

shutter-island-thriller-woman-dk-DOXVwGnEEOqX9Wwa30cZxw © Paramount Pictures, Phoenix Pictures, Sikelia Productions, Appian Way
2 / 11

Shutter Island – Leonardo DiCaprio i psykologisk thriller

Denne thrilleren er en vill fortelling om Teddy Daniels, som spilles av hotte Leonardo DiCaprio, som er en U.S. Marshal. Teddy skal bo på en isolert øy, som også tilfeldigvis huser et mentalsykehus med forstyrrede kriminelle.

Teddy har vanskeligheter med å finne ut av om det er legene eller de kriminelle som snakker sant på øyen. Situasjonen blir om mulig enda verre når en morder slipper løs...

kvinden-i-buret-thriller-woman-dk-rfdGIBhOSHwqc72vksGyuQ © Zentropa Entertainments20
3 / 11

Afdeling Q-thrillerne

Danskene kan virkelig dette med å lage nervepirrende thrillers. I Afdeling Q-filmene Kvinnen i buret, Fasandreperne, Flaskepost fra P og Journal 64 følger vi betjentparet Carl Mørck (Nikolaj Lie Kaas) og Assad (Fares Fares), når de oppklarer mystiske mord og kidnappinger.

zodiac-thriller-woman-dk-yNHUmVhc_X_iQCYSE-gVhg © Paramount Pictures, Warner Bros., Phoenix Pictures
4 / 11

Zodiac – thriller om seriemorderen ved navn Zodiac

På slutten av 1960-tallet gikk en seriemorder ved navn Zodiac løs nord i California. I denne uhyre spennende thrilleren får vi fortalt historien om seriemorderen når fire etterforskere starter deres søken på å finne han.

seven-thriller-woman-dk-U8ElJEDpzogFWQCDCmmebw © Cecchi Gori Pictures, Juno Pix, New Line Cinema
5 / 11

Se7en – uhyggelig thriller

I 1995 ble en av våre absolutte favoritt-thrillere produsert. I Se7en følger vi to kriminalbetjente (Brad Pitt og Morgan Freeman), som jakter på en seriemorder. Seriemoderen dreper sine ofre på måter inspirert fra de syv dødssynder.

Thrilleren er uhyggelig, så hvis du ikke digger skumle filmer, er den kanskje ikke heeeelt for deg.

kidnap-thriller-woman-dk-Pz87mlzYtZQPDa79rdPgrQ © Di Bonaventura Pictures, Gold Star Films, 606 Films
6 / 11

Kidnap – thrilleren der en mor må redde sin sønn

En mor (Halle Berry) får en telefonsamtale på et par minutter, og når hun kommer tilbake på lekeplassen er sønnen vekk. Han er blitt kidnappet.

Hun rekker å se at han blir tatt inn i en bil, og derfra begynner hun jakten på å få han trygt hjem igjen.

bird-bow-thriller-woman-dk-TnzE3BdcGi1SG5l3KRmhTA © Netflix, Chris Morgan Productions, Dylan Clark Productions
7 / 11

Bird Box – Sandra Bullock i den populære Netflix-thriller

En kvinne (Sandra Bullock) og to barn må i denne populære thrilleren flykte - med bind for øynene - fordi over alt rundt dem hersker ondskapen, og hvis du ser den i øynene, dør du.

Det tvinger dem på flukt fra den globale katastrofen som har inntruffet verden, en katastrofe som får hele samfunn til å begå selvmord.

cold-pursuit-thriller-woman-dk-rhJSbXFDC-o3tXO_osXtcQ © Mas Films, Paradox Films, StudioCanal
8 / 11

Cold Pursuit – actionpreget thriller

I denne thrilleren, som også er en skikkelig bra actionfilm, følger vi Nels (Liam Neeson) og konen, som bor i snøkledde Kehoe. Når deres sønn blir drept, velger Nels å håndtere den tragiske situasjonen på egenhånd. Han begir seg på en dyster reise for å ta hevn!

the-call-thriller-woman-dk-yiEw09YyUSqkM8sQoUP7Ug © TriStar Pictures, Stage 6 Films
9 / 11

The Call – jente fanget i bagasjerom

I denne thrilleren mottar de på alarmsentralen en forferdelig samtale fra en jente som er blitt kidnappet.

Samtalen kommer til Jordan Turner (Halle Berry), og det blir nå opp til henne å få jenta i sikkerhet. Hun må guide jenta gjennom telefonen, og fortelle henne hva hun må gjøre for å slippe fri.

taken-thriller-woman-dk-XmOesrRn_Egf0XUc_4C4SQ © EuropaCorp, M6 Films Grive, Productions
10 / 11

Taken – thrilleren om en fars desperate søk etter sin datter

En av de absolutt beste thrillerne må være Taken, hvor fantastiske Liam Neeson er formidabel i sin rolle som desperat far.

Bryan, som Neesons karakter heter, har en datter som reiser rundt i Europa med venninner. Plutselig blir de kidnappet av albanske gangstere, som ønsker å selge jentene som prostituerte til andre land.

Jakten etter datteren settes i gang, og det er kun et spørsmål om tid før det er for sent...

den-skyldige-thriller-woman-dk-KMIJ1AV5h_M41fN-SRXZMw © Nordisk Film/SPRING Nordisk Film Production, Det Danske Filminstitut, New Danish Screen, Nordisk Film- & TV-Fond
11 / 11

Den skyldige – nervepirrende, dansk thriller

Denne danske thriller fra 2018 er en fortelling om en politibetjents søken etter en kidnapper.

Han får en telefon fra en kvinne som er blitt bortført. Betjenten har kun noen få spor å følge, som gjør etterforskningen uhyre vanskelig og spennende.