Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

12ab3a43-bad3-4126-b91e-25de8a2e721b-notebook-1 © the notebook

5 romantiske filmer på Netflix til valentinsdagen

Snart er det valentinsdag og vi har oppskriften på den perfekte daten: Sofa, smågodt og Netflix

Uansett om du skal feire valentinsdagen med venner, kjæresten din eller i ditt eget selskap, vil alle disse fem filmene varme hjertet. Du trenger bare å sørge for å skru av lyset, fylle godteriskålen og lene deg godt tilbake.

God fornøyelse!

Dear John © Dear John
1 / 5

Dear John

Channing Tatum og Amanda Seyfried spiller de elskende John og Savannah. Det er adskilt på grunn av krig, men holder kjærligheten i live gjennom brev. John er soldat i den amerikanske hæren og Savannah er universitetsstuderende. John lover at han ikke vil forlenge kontrakten med militæret, men det tragiske terrorangrepet den 11. september 2001 kommer i veien for deres planer om fremtiden.

abouttime © About Time
2 / 5

About Time

Etter en mislykket nyttårsfest får Tim, spilt av Domhnall Gleeson, vite at mennene i familien hans kan reise tilbake i tid. Tim bestemmer seg så for å gjøre nettopp dette for å vinne hjertet til drømmekvinnen Mary, spilt av Rachel McAdams. Denne britiske kjærlighetsfilmen vil ikke bare underholde deg fra første sekund, for den vil også gi deg mer tro og håp på kjærligheten.

P.S I Love You © P.S I Love You
3 / 5

P.S I Love You

Dersom du setter P.S I Love You på, skal du ha lommetørkleet klart. Holly og Gerry som spilles av Hilary Swank og Gerard Butler, er unge, nygifte og lykkelige, inntil Gerry plutselig dør etter kort tids sykdom. Holly står alene igjen og er lammet av sorg. På sin 30-årsdag får hun en beskjed fra Gerry i form av en kake og ett båndopptak. Det viser seg at Gerry har skrevet 10 brev til Holly, som hun mottar over det kommende året. I brevene utfordrer Gerry Holly og hjelper henne å komme videre i livet.

Ghost © Ghost
4 / 5

Ghost

I 80-talls klassikeren Ghost lever Sam og Molly, spilt av Patrick Swayze og Demi Morre, et lykkelig liv sammen - inntil de en dag utsettes for et røveri i en mørk bakgate. Sam overlever ikke røveriet, men han velger ikke å gå inn i lyset og blir igjen på jorden som et spøkelse. Kjærligheten til Molly lever videre og Sam innser raskt at hans død ikke tilfeldig og at Molly også er i fare.

The Notebook © The Notebook
5 / 5

The Notebook

Kjærlighetsfilmen over dem alle: The Notebook. Ryan Gosling spiller den fattige gruvearbeideren Noah, som forelsker seg i den rike kvinnen Allie, spilt av Rachel McAdams. Hennes foreldre er imot deres forhold og da Noah utsendes under 2. Verdenskrig virker det som slutten på forholdet deres. Da Noah vender tilbake er Allie forlovet med en annen, men hennes følelser for Noah er langt fra borte. The Notebook er en ekte kjærlighetshistorie om krig, klasseforskjell og kjærlighet - hvor som alle gode kjærlighetshistorier, fortelles gjennom en eldre kvinnes dagbok.