Natalie Portman i rollen som Jacqueline Kennedy

Natalie Portman i årets motefilm

Se traileren av filmen om verdens mest stilfulle førstedame, Jacqueline Kennedy!

Skuespillerinnen Natalie Portman mest kjent for hovedrollen i filmen «Black Swan», er nå aktuell med filmen «Jackie» hvor hun spiller presidentfruen Jacqueline Kennedy. Filmen er basert på livet til amerikas mest stilfulle førstedame, som i senere tid har vært musen til mange moteskapere verden over. Jackie som hun ble kalt, ble kjent for sin stramme «ladylike»-stil, alltid iført store svarte solbriller, et hvitt perlekjede, sigarett bukser og et Hermès skjerf rundt halsen. Mest kjent ble det rosa skreddersydde Chanel-antrekket som hun bar den dagen mannen JF Kennedy ble drept i et attentat i Dallas i 1963.

Selv om filmen tar for seg Jacquelines ekteskap med JF Kennedy - en av USA's mest kjente presidenter, er den også en fest for de moteinteresserte. Jackie var tidenes it-girl, og hennes personlige stil ble beundret helt frem til hennes bortgang. Da hun døde i 1994, etterlot hun en garderobe verdt 43 millioner dollar.

Filmen er regissert av Pablo Larraín, og med i filmen spiller også Peter Sarsgaard, Greta Gerwig og John Hurt.

Se traileren til filmen som har premiere i desember:

Natalie Portman var bare 12 år da hun i 1994 ble internasjonal stjerne etter rollen som foreldreløse Mathilda i Lue Bessons filmsuksess «Léon». Deretter spilte hun blant annet Robert de Niros deprimerte stedatter i «Heat» og Anne Frank på Broadway, i tillegg til en rekke andre roller for både tv, film og teater.

Ta testen: Hvor mye kan du om motefilmer?

Den siste tiden har den blenende vakre skuespillerinnen vært utenfor rampelyset i et par år, men er tilbake med full kraft. I tillegg til at hun er ambassadør og ansiktet utad for Dior Beauty.

Vi gleder oss til å se filmen «Jackie» på kinolerretet!

Høstens beste budsjettfavoritter: Her er er beste kuppene!