Erotisk thriller: Skuespiller Tarjei Sandvik Moe, best kjent som Isak fra NRK-serien «Skam» spiller i ny film, mot Andrea Bræin Hovig.

Tarjei Sandvik Moe debuterer som filmskuespiller

Eksklusivt: Se filmtraileren her!

Fredag 5. oktober har den erotiske thrilleren «En affære» med Andrea Bræin Hovig og Tarjei Sandvik Moe, bedre kjent som «Isak» fra NRK-serien «Skam» premiere på kinoer over hele landet.

Thrilleren omhandler et forhold mellom en kvinnelig lærer som føler seg forfulgt, og oppdager at en av hennes egne elever er besatt av henne. Dette setter startskuddet for en farlig affære mellom lærer og elev. På rollelisten står også Anneke von der Lippe, Agnes Kittelsen, Mattis Herman Nyquist og Lea Meyer som debuterer på det store kinolerretet for første gang.

– Manuset ble opprinnelig skrevet som en kommentar til hvordan forhold mellom eldre menn og yngre kvinner blir normalisert i populærkulturen og samfunnet ellers, mens forhold mellom eldre kvinner og yngre menn blir sett på som tabubelagt. Etter metoo-kampanjen har filmens handling blitt enda mer relevant, forteller regissør Henrik Martin Dahlsbakken (29) som blir omtalt som film-Norges største unge talenter, også kjent som mannen bak spillefilmene «Cave» og «Sensommer».

– Jeg mener castingen av Andrea og Tarjei er en liten genistrek. Ikke bare beviser de at er to av Norges beste skuespillere, men kjemien dem imellom gnistrer på lerretet. De har tilført så mye til prosjektet og jeg er ekstremt stolt av prestasjonene de gjør, avslutter Dahlsbakken.

Fått med deg?«Skam»-Eva aktuell i ny film!

Se den offentlige traileren her: