Her kan du se intervjuet med Meghan og Harry

Hertuginne Meghan og prins Harry kommer med sjokkerende avsløringer i det åpne og ærlige intervjuet med Oprah Winfrey.

© Harpo Productions / CBS

Natt til mandag ble Oprah Winfreys omdiskuterte intervju med hertuginne Meghan og prins Harry sendt på amerikansk tv, til voldsomme reaksjoner verden over. I intervjuet forteller nemlig Meghan og Harry om forholdet til medlemmene av kongefamilien og årsakene til at de valgte å forlate kongehuset, og det åpne og ærlige intervjuet gir et intimt innblikk i den ellers svært lukkede og private royale families verden.

© Harpo Productions / CBS

Blant de mest sjokkerende avsløringene er at et medlem av den britiske kongefamilien uttrykte bekymring over hvor mørk hudfargen til parets sønn Archie ville bli, at Meghan var suicidal under graviditeten og at Harry føler seg sviktet av sin far, prins Charles, etter at han offentliggjorde planene om at paret ville ta en pause fra offentlige plikter.

I den første halvdelen av intervjuet snakker Meghan på tomannshånd med en til tider sjokkert Oprah Winfrey, og forteller blant annet om hvordan hun følte seg sviktet av kongefamiliens manglende støtte i forbindelse med løgner i tabloidpressen og at hun ble nektet å søke hjelp for sine suicidale tanker. I andre halvdel av intervjuet deltar også Harry, som forteller at avgjørelsen med å bryte med kongehuset kom etter lang tid med manglende støtte og forståelse fra familien.

Det historiske intervjuet blir nå sendt verden over og norske tv-seere kan se intervjuet i sin helhet på TV3 og Viafree mandag 8. mars kl. 21.30.