Julegaven alle kvinner ønsker seg

Dette er den perfekte gaven til venninne, søster og mor!

Annonsørinnhold skrevet av Annette Haga:

Det er ikke enkelt å finne ut av hva man skal gi i gave til kvinnen som har alt. Å gi bort en fin opplevelse er derfor et gavetips som aldri går ut på dato. I en stressende hverdag blir velvære og verdifull egentid ofte nedprioritert, og nettopp derfor er gavekort på spa en perfekt gave for de fleste.

Kåret til Oslos beste spa

Artesia Spa har flere ganger blitt kåret til Oslos beste spa - og er et av Norges flotteste - med sine dyktige terapeuter, avslappende atmosfære og behagelige omgivelser. Spaavdelingene er tilgjengelig for alle, med fasiliteter som oppvarmet basseng, jacuzzi, kuldekulp og badstuer.

Behandlingene blir skreddersydd til dine ønsker og behov, og Artesia Spa tilbyr alt innen hudpleie, ansikts- og kroppsbehandlinger, samt massasje, pedikyr og Restylane/Azzalure.

En spaopplevelse hos Artesia Spa vil garantert bli satt pris på! Du kan kjøpe gavekort i nettbutikken, og mottar det innen 2-3 virkedager, sammen med en spameny og lilla gavekonvolutt. Les mer her!

Få glød til julebordet

I slutten av november dro jeg til Artesia Spa på Majorstuen (de har også en avdeling på Grand Hotel i Oslo), der jeg fikk teste spafasilitetene og behandlingen SkinCeuticals RedCarpet Peel. Det er en kjemisk peeling (20%) som i tillegg inkluderer rens og beroligende C-Vitamin-maske, samt påføring av serum, krem og øyeprodukt.

Jeg må starte med å si: Wow! Denne behandlingen lever virkelig opp til navnet sitt, fordi jeg fikk en fantastisk jevn, glødende hud umiddelbart etterpå. Det anbefales at man tar behandlingen noen dager før du skal på fest, men dette kan variere fra person til person. Dette var første gang jeg testet en fruktsyre/kjemisk peeling-behandling, men det blir definitivt ikke den siste. Jeg elsket resultatet!

Dette kan jeg absolutt anbefale om du vil gjøre huden ekstra fresh før en spesiell anledning, eller bare vil unne deg en effektiv ansiktsbehandling i hverdagen.

Les mer om SkinCeuticals RedCarpet peel her!