Nytt COSTUME!

Endelig er vår sommer-spesial her med popstjernen Dagny på cover.

Sommeren alt skjer

Jeg skal pakke kofferten og reise ut av landet. Til Taormina i Italia. Der skal jeg spise pasta, bade i asurblått hav og spise granita til frokost. Tusle rundt i flagrende sommerkjoler, kjenne den varme brisen ta tak i håret mitt, suse nedover fjellsidene i en liten Fiat. Jeg skal stå sammen med tusenvis av andre foran en scene på festival. Danse med venner gjennom sommernatta. Jeg skal pynte meg til bryllup, bursdager, pool party og hagefest. Invitere alle i klassen til sønnen min på kalas når han fyller år. Jeg skal på teater, konsert, restaurant. Invitere venner og familie til sommerhuset vårt. Og jeg skal gjenforenes med en av mine beste venninner som bor i USA. Dette er sommeren alt skjer.

Her i Costume får du møte artisten Dagny, som er vår coverstjerne. Vi er fans, så gleden sto i taket da Tromsøjenta sa ja til å åpne Costume Awards, som nylig gikk av stabelen på Henie Onstad Kunstsenter. Dagny er booket på en rekke konserter og festivaler, og vi håper du får muligheten til å se henne live. Det er en opplevelse.

– Festivalsommer er høytid for min del, sier Dagny.

– Jeg brenner for musikk og kultur, og ser hvor viktig det er for mange.

Vi kunne ikke vært mer enig. Og synes det derfor er ekstra stas å kunne gi deg en smakebit av det splitter nye Nasjonalmuseet i denne utgaven. I tillegg gir vi deg så klart massevis av moteinspirasjon – så du vet hva du skal ha på deg enten du skal på stranda, festival eller ferie, samt de beste skjønnhetstipsene for et liv i sola.

Er du fortsatt usikker på hva du skal fylle ferien med? La deg inspirere av sommerplanene til stilstjernene Darja Barannik og Katarina Petrovic, smykkedesigner Zuzana Spustova, modell Serene Medani og skuespiller Mariann Hole. Etter å ha lest den saken ble i alle fall min sommerliste over ting jeg skal enda lengre. Dette er sommeren alt skjer.

God ferie!

Kine B. Hartz, sjefredaktør