10 gode pakketips før reisen

Det å pakke kofferten til ferien kan være en utfordring. Hva skal du ta med deg? Her er våre beste pakketips!

Planlegg antrekkene
1 / 8

Planlegg antrekkene

Skal du shoppe i en storby, feriere langs den franske kysten, slappe av på en øde strand eller på safari? Vi viser deg hva du bør pakke i kofferten!

1. Et avslappet shoppingantrekk kan lett kan transformeres til et mer elegant kveldsantrekk ved å bytte ut de flate sandalene med et par sexy hæler. Bytt også ut olashortsen med en kjole og pynt det hele opp med et iøynefallende smykke og knallrøde lepper.

2. Er du ikke av kjoletypen kan du pakke alternative plagg, som silkeshortser og feminine buksedresser. Kombinert med et par høye platåsandaler kan du danse deg gjennom natten.

3. Pakk et variert utvalg av bikinier med forskjellige stroppeløsninger. Da unngår du å måtte begrense bruken av topper og kjoler på grunn av skille. Velger du i tillegg å ta med badedrakt kan denne også fungere som body på kveldstid.

Et smart tips for å sette sammen antrekkene dine er å gå inn på nettsiden eller bruke appen til Polyvore. Her kan du sette sammen og leke deg med forskjellige plagg.

Bruk vakuumpose
2 / 8

Bruk vakuumpose

Skal du på en lang reise og vet du må pakke med deg en del, kan vakuumposer redde deg. Legg klærne i posen og sug ut luften med en støvsuger. Slik sparer du masse passe. En vakuumpose fåes kjøpt hos blant andre Clahs Ohlson.

Reisestørrelse
3 / 8

Reisestørrelse

Et smart tips kan være å kjøpe en sjampo, balsam, tørrsjampo og andre produkter i reisestørrelser. Det sparer deg for masse plass.

Sjampo fra Björn Axén, 41 kr. // Balsam fra Björn Axén, 41 kr // Tørrsjampo fra Lernberger Stafsing, 89 kr.

Tomme beholdere
4 / 8

Tomme beholdere

Om du bruker to forskjellige ansiktskremer, og i tillegg må ha med parfymen, kroppsoljen og fuktserumet kan små tomme reisebeholdere være redningen. Da slipper du å ta med deg den tunge krukken, og sparer vekt og plass i kofferten.

Fra Kicks, 20 kr.

Gjør plass til shopping
5 / 8

Gjør plass til shopping

Ta gjerne med to vesker på turen, en clutch til fest og en romslig veske til dagtid med plass til kamera, vannflaske og diverse impulskjøp, som også er helt perfekt til hjemreisen om kofferten blir full.

Brun skinnveske fra Mulberry, 16.639 kr // Svart veske med lyseblått mønster fra Dagmar, 3.395 kr // Svart veske med hvitt mønster fra By Malene Birger, 3.899 kr.

Skriv en pakkeliste © Pinterest
6 / 8

Skriv en pakkeliste

Ved å skrive en pakkeliste minsker du sjansen for å glemme ting. Sett deg ned og planlegg antrekk, hva dere skal gjøre, og ting du bare må ha med som mobillader, kamera, adapter etc.

Tøypose
7 / 8

Tøypose

Vaskeposer er genial å bruke til å ha undertøyet ditt i separert fra alle andre klærne, eller for å ha skittentøyet i.

Vaskepose til venstre fra Lindex, 69 kr // Vaskepose til høyre fra Triumph, 49 kr.

Separer skjønnhetsproduktene © Pinterest
8 / 8

Separer skjønnhetsproduktene

Putt alle skjønnhetsprodukter som er flytende i egne poser eller sminkevesker. Det mest irriterende er å åpne en koffert full av foundation eller solkrem som har rent ut.